Lidia Buble, incident neașteptat în trafic. Ce i s-a întâmplat artistei: „M-a luat valul”

Lidia Buble a povestit ce incident a avut în trafic.

Lidia Buble a avut parte de un moment stânjenitor în traficul aglomerat din București, recent. Cântăreața le-a împărtășit experiența sa fanilor de pe rețelele de socializare, iar aceștia au reacționat cu înțelegere, spunând că și ei s-au confruntat cu situații similare.

Lidia Buble, situație neașteptată în trafic

Pe lângă cariera sa în muzică, Lidia Buble este prezentă în mediul online, în special pe Instagram și TikTok, unde postează frecvent poze și videoclipuri. De această dată, ea a ales să le povestească urmăritorilor întâmplarea neplăcută din traficul bucureștean.

„Mi-a venit efectiv să fac o gaură să intru în pământ de rușine. Pentru că a fost o zi frumoasă și însorită, am deschis trapa mașinii și ce credeți că am făcut, am dat drumul la muzică la maxim. M-a luat valul, eram toată un dans în mașină, toată un zâmbet, toată o stare. Și dintr-odată, ce credeți că mi s-a întâmplat?! Intră o reclamă și nu orice reclamă. Suna cam așa: „Aveți probleme cu hemoroizii? Cumpără chiar acum.” În momentul acela nu mai găseam butonul să închid trapa, nu știam unde e butonul să dau volumul mai încet, stânga, dreapta toate mașinile de lângă mine se uitau, i-a bufnit pe toți râsul. Așa că am ales să opresc motorul mașinii”, a spus Lidia Buble pe TikTok.

@lidiabubletok Mai mare rusinea mi-o fost #storytime #funny #tiktok #foryou #foryoupage #lidiabuble ♬ CARITA TRISTE – Ana Mena & Emilia

Cunoscută pentru succesul său muzical și dedicarea în carieră, Lidia Buble este apreciată atât pentru talentul, cât și pentru efortul depus în activitatea sa artistică. Deși este deschisă în a-și împărtăși realizările profesionale, artista a ales să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, inclusiv detaliile legate de relațiile sale amoroasă.

Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii și le împărtășește numeroase detalii despre viața ei. De această dată, Lidia Buble le-a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent.

„O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu ma simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul. Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani de zile”, a declarat Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Artista a mărturisit că apelează la ajutorul medicilor specialiști pentru a evita complicațiile ulterioare, ea povestind ce a pățit în urmă cu opt ani.

„Îmi aduc aminte că la ultima piesă, pe vremea aia era hit mare piesa „Kamelia’, am zis că mă simt foarte rău și că îmi pare rău pentru că nu pot duce concertul la final. Din momentul ăla a fost totul blank. Nu mai știu ce s-a întâmplat, dar când m-am trezit eram în ambulanță și îmi punea o vitamină pe venă. Asta este starea pe care am avut-o și atunci, o recunosc, îmi aduc aminte de ea. Mie mi se întâmplă foarte rar să îmi fie rău. Vă pup și vă mulțumesc pentru toate grijile pe care vi le faceți pentru mine”, a mai transmis artista fanilor săi.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people