Lidia Buble, dezvăluiri despre partenerul ei. Cum a cucerit-o Horațiu Nicolau pe artistă: „Acestea sunt cele trei lucruri”

Lidia Buble a dezvăluit detalii inedite despre partenerul ei, Horațiu Nicolau, și ce anume a atras-o cel mai mult la el.

De ceva timp, Lidia Buble este într-o relație cu Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri în vârstă de 62 de ani formează un cuplu discret, însă, cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Până acum, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost rezervați în ceea ce privește relația lor de cuplu. Chiar dacă artista a mai făcut mărturisiri despre povestea lor de dragoste, întotdeauna a păstrat și o doză de mister. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, inclusiv la evenimente mondene.

Cum a cucerit-o Horațiu Nicolau pe Lidia Buble

Lidia Buble a dezvăluit ce prețuiește cel mai mult în relația cu partenerul ei de viață și a împărtășit secretele menținerii sale în formă. De asemenea, vedeta a mărturisit că intenționează să scrie o carte sau să facă un film despre povestea ei de viață.

„O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate.”, a spus artista pentru viva.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Artista nu s-a sfiit până acum să vorbească deschis despre momentele dificile din viața ei, când s-a mutat în București. Cu toate acestea, Lidia Buble a dezvăluit și momentele frumoase de care s-a bucurat de-a lungul timpului. Vedeta a recunoscut că se gândește chiar să scrie și o carte despre experiența vieții sale.

„Cel mai frumos moment? Dacă ne referim la partea muzicală, cred că a fost momentul în care mi-am auzit pentru prima dată piesa pe radiourile de la noi. Dar și mai frumos a fost momentul în care piesa ‘Noi simțim la fel’ a devenit numărul 1. Nu m-am așteptat pentru că, așa cum am spus, nu eu am ales, ci muzica m-a ales pe mine. Și m-a surprins în cel mai frumos mod posibil. Știți cu toții povestea mea, nu mai trebuie să o spun. S-a întâmplat totul atât de frumos… Și chiar m-am gândit că la un moment dat în viață s-ar putea ori să scriu o carte sau să fac un fel de documentar, mini serial. Pentru că sunt convinsă că o să inspir multe persoane. Mai mult decât atât, o să le dau curajul să viseze.”, a mai spus artista.

Artista, despre timpul petrecut cu familia ei

În cadrul interviului Fresh by Unica, artista a împărtășit cum este atmosfera când toți membrii familiei se reunesc, ce legătură are cu cele patru surori și care au fost cele mai speciale cadouri pe care le-a primit și oferit.

„Întotdeauna, chiar dacă aveai un singur biscuite, trebuia să îl împarți cu toți ceilalți zece frați. Mami avea o vorbă, că dacă te puneai la masă nu îți permiteai nici măcar să te-ntorci să strănuți, pentru că în momentul în care te-ntorceai nu mai aveai nimic în farfurie. Cred că asta este cam cea mai importantă lecție, să împărțim, să dăruiesc. Dragostea, am învățat să iubesc foarte intens. Îmi place întotdeauna să împart în jurul meu. Eu sunt mult mai fericită în momentul în care ofer, decât atunci când primesc. Și, bineînțeles, credința, pe care ne-au împământenit-o părinții noștri încă de micuți, pentru că am crescut în biserică. De fapt, acesta cred că este cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă, credința în Dumnezeu, care mă călăuzește la fiecare pas. M-a ținut puternic de câte ori am avut nevoie.”

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Elena, fosta soție a lui CRBL, după anunțul divorțului: „Succes și fericire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people