Lidia Buble, declarații sincere despre viața ei: „Împlinită personal”

Lidia Buble a făcut câteva declarații inedite despre viața ei personală.

Lidia Buble, declarații sincere despre viața ei: "Împlinită personal"

Lidia Buble se numără printre artistele apreciate din industria muzicală de la noi, iar piesele ei, care conțin mesaje puternice și sensibile, ajung să fie rapid îndrăgite de către fanii ei, care rezonează foarte ușor cu experiențele despre care cântă artista. Deși vorbește des despre cariera muzicală și despre alte proiecte profesionale în care este implicată, atunci când vine vorba de viața ei personală, cântăreața a ales să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor. În ciuda faptului că fanii ei sunt curioși să afle mai multe, ea a precizat în diverse ocazii faptul că preferă ca acest lucru să rămână un mister, semn că vedeta își dorește să fie discretă cu viața ei amoroasă.

Deși a ezitat să vorbească public despre viața ei sentimentală și despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, Lidia Buble a făcut recent, într-un interviu pentru viva.ro, mărturisiri despre perspectivele ei despre mai multe aspecte ale vieții. Întrebată care este ideea ei despre fericire, artista a răspuns:

„Fericirea nu se câștigă, nu se pierde, ea doar există în fiecare dintre noi.”

Fără să dezvolte foarte mult, Lidia Buble a dezvăluit și ce anume admiră cel mai mult la un bărbat:

„Înțelepciunea, bunele maniere, respectul și loialitatea.

În ceea ce privește starea ei de spirit actuală, artista a recunoscut că este: „activă profesional și împlinită personal.”

Acum ceva timp, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate în cadrul podcast-ului „Eu la puterea tu” găzduit de Mihai și Elwira Petre, de pe canalul de YouTube ZUnivers Podcasts. Cu această ocazie, artista a făcut declarații sincere despre dorința ei de a-și întemeia o familie. Cântăreața a vorbit și despre presiunea socială la care sunt supuse femeile în ceea ce privește alegerea personală de a se căsători sau nu ori de a avea sau nu un copil. Nu este pentru prima dată când vedeta face mărturisiri referitoare la faptul că vrea să se căsătorească și să aibă un copil.

„Ar trebui fiecare, în primul rând, să-și vadă de treaba lui pentru că nu știi când poți să rănești, mai ales o femeie când întrebi: „Dar tu de ce nu faci un copil?”, „Dar de ce n-ai un copil până la vârsta asta?”. Și probabil sunt unele femei care din n motive nu pot avea copii. Pe mine nu m-a deranjat și n-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a mărturisit Lidia Buble în cadrul podcast-ului „Eu la puterea tu.”

Citește și:
Cum se înțelege Violeta cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. Dezvăluirile făcute de fiica Andreei Marin

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people