Lidia Buble, declarații oneste despre defectele ei: „Mă mândresc cu ele”

Lidia Buble a făcut mărturisiri sincere despre defectele ei, dar și despre cum se raportează astăzi la ele.

Lidia Buble a surprins cu declarațiile făcute recent despre defectele ei. Artista a povestit cum le privește astăzi.

De-a lungul timpului, Lidia Buble nu s-a ferit să dezvăluie detalii mai puțin știute despre viața ei. Cântăreața a vorbit recent despre cum se raportează în prezent, după acumularea mai multor experiențe, la defectele ei. 

„Cu toții suntem frumoși în felul nostru. Să ne iubim exact așa cum suntem, acesta este cel mai important lucru. Niciodată nu mi-am dorit să fiu ca x, y, z, am vrut să fiu ca mine. Știu că am foarte multe defecte, însă am încercat să le transform în atuuri și să mă mândresc cu ele”, a spus Lidia Buble pentru Spynews.ro.

În continuare, artista a dezvăluit și care consideră că este cel mai mare defect al ei. 

„Cel mai mare defect pe care l-am avut și care, din păcate, încă se mai află în viața mea, încerc să îl domolesc cât se poate, este faptul că ofeream încrederea mea foarte ușor oamenilor și am fost trădată de foarte multe ori”, a mai declarat Lidia Buble pentru sursa citată. 

În ultimii ani, Lidia Buble și-a păstrat viața personală departe de ochii publicului. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală. În ceea ce privește viața ei amoroasă, Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste cu Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri în vârstă de 62 de ani formează un cuplu discret, însă, cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Recent, Lidia Buble a vorbit despre viața personală, dar și despre calitățile pe care le caută într-o relație.

„Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor”, a spus Lidia Buble pentru cancan.ro

În cazul relației pe care o are cu partenerul ei, Horațiu Nicolau, Lidia Buble a spus că între ei există o comunicare pe toate planurile, astfel că omul de afaceri vine în întâmpinarea artistei atunci când are o problemă.

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”, a povestit artista.

De asemenea, Lidia Buble a mai făcut mărturisiri despre dorința ei de a deveni mamă.

 „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă că fac față”, a adăugat Lidia Buble pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
CRBL, declarație neașteptată despre decizia de a divorța, după 16 ani de căsătorie cu Elena: „Ca bărbat singur…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people