Lidia Buble, confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani: „Mi-au sărit lacrimile din ochi…”

Cântăreața a mărturisit că a apelat la doctori și a făcut mai multe analize pentru a afla ce se întâmplă.

Cunoscută pentru succesul său muzical și dedicarea în carieră, Lidia Buble este apreciată atât pentru talentul, cât și pentru efortul depus în activitatea sa artistică. Deși este deschisă în a-și împărtăși realizările profesionale, artista a ales să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, inclusiv detaliile legate de relațiile sale amoroasă.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii și le împărtășește numeroase detalii despre viața ei. De această dată, Lidia Buble le-a povestit despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

Lidia Buble a mărturisit că face aceste declarații despre problemele ei de sănătate îndemnată fiind de tatăl ei, în speranța că ar putea ajuta și alte persoane.

„Urmează să vă mărturisesc ceva ce s-a întâmplat în viața mea, fac acest lucru doar la sfatul tatălui meu, pentru că eu nu aș fi vrut să povestesc despre lucrurile astea niciodată.(…) Știu că pe unii dintre voi o să vă ajute și vreau să vă readuc aminte, deși sunt convinsă să știți cât de important este să ne rugăm, să avem credință.(…) În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate. În primă fază n-am prea băgat de seamă, m-am gândit că e o alergie, am ignorat total situația, după care am văzut că a început să se înrăutățească. Au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am spus că e cazul să merg la un dermatolog, pentru că nu mi se părea că este normal ce se întâmplă cu pielea mea”, și-a început Lidia Buble confesiunea.

Cântăreața a mărturisit că a apelat la doctori și a făcut mai multe analize pentru a afla ce se întâmplă.

„Am mers la primul dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, m-am tot dat cu ele, nu se întâmpla nimic(…) Mi-au tăiat o bucată mică din piele, cam 4 milimetri și au trimis-o la un laborator în Viena. Au trecut 2 luni nimeni, nimic.(…) Îmi scrie doctorul: „Te rog frumos să te prezinți la cabinet”, mi-a zis: „N-am deloc vești bune pentru tine”, în acel moment mi s-au tăiat picioarele de la jumătate, nici nu voiam să aud ce are să-mi zică”.

Diagnosticul pus de medici a fost psoriazis, cel mai probabil declanșat pe fond de stres.

„Mi-a zis: „N-am vești bune, rezultatul arată că ai psoriazis”. Aveam nod în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi, iar mă emoționez pentru că îmi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta. M-a întrebat dacă moștenesc pe cineva din familie, i-am zis „Din câte știu, la mine în familie sunt toți sănătoși tun”. „Ai trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme?” și zic „Da”, „Atunci înseamnă că ți-a ieșit pe fond de stres, din cauza supărărilor, ți s-a declanșat psoriazis””, a spus Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

Din fericire, în ultima vreme, Lidia Buble a observat că petele au început să piardă din intensitate și să-i dispară de pe corp, semne ale unei posibile vindecări. Artista a promis fanilor că le va da mai multe detalii despre evoluția stării ei de sănătate și că speră să se vindece complet.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people