Lidia Buble, anunț emoționant privind familia ei: „Nu există bucurie mai mare pentru mine”

Lidia Buble a anunțat pe rețelele de socializare că familia ei urmează să se mărească.

Lidia Buble este o familistă convinsă și își iubește surorile mai mult decât orice. Recent, artista a primit vestea că sora ei, Estera, așteaptă un copil, motiv pentru care a fost foarte încântată și a împărtășit fericita veste cu fanii de pe rețelele de socializare.

Familia Lidiei Buble se mărește

Artista face parte dintr-o familie numeroasă, având și foarte mulți nepoți. În prezent, familia sa se va mări și mai mult, deoarece sora ei, Estera Buble, așteaptă al treilea copil. Acest eveniment a umplut-o pe Lidia de emoție, iar artista a împărtășit bucuria sosirii noului membru al familiei pe contul său de Instagram.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!”, a scris Estera Buble în mediul online.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai dulce bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței”, a spus Lidia printre lacrimi, la Instagram Story.

În cadrul interviului Fresh by Unica, artista a împărtășit cum este atmosfera când toți membrii familiei se reunesc, ce legătură are cu cele patru surori și care au fost cele mai speciale cadouri pe care le-a primit și oferit.

„Întotdeauna, chiar dacă aveai un singur biscuite, trebuia să îl împarți cu toți ceilalți zece frați. Mami avea o vorbă, că dacă te puneai la masă nu îți permiteai nici măcar să te-ntorci să strănuți, pentru că în momentul în care te-ntorceai nu mai aveai nimic în farfurie. Cred că asta este cam cea mai importantă lecție, să împărțim, să dăruiesc. Dragostea, am învățat să iubesc foarte intens. Îmi place întotdeauna să împart în jurul meu. Eu sunt mult mai fericită în momentul în care ofer, decât atunci când primesc. Și, bineînțeles, credința, pe care ne-au împământenit-o părinții noștri încă de micuți, pentru că am crescut în biserică. De fapt, acesta cred că este cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă, credința în Dumnezeu, care mă călăuzește la fiecare pas. M-a ținut puternic de câte ori am avut nevoie.”

Cum a cucerit-o Horațiu Nicolau pe artistă

De ceva timp, Lidia Buble este într-o relație cu Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri în vârstă de 62 de ani formează un cuplu discret, însă, cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Până acum, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost rezervați în ceea ce privește relația lor de cuplu. Chiar dacă artista a mai făcut mărturisiri despre povestea lor de dragoste, întotdeauna a păstrat și o doză de mister. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, inclusiv la evenimente mondene.

Lidia Buble a dezvăluit ce prețuiește cel mai mult în relația cu partenerul ei de viață și a împărtășit secretele menținerii sale în formă. De asemenea, vedeta a mărturisit că intenționează să scrie o carte sau să facă un film despre povestea ei de viață.

„O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate.”, a spus artista pentru viva.ro.

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Elena, fosta soție a lui CRBL, după anunțul divorțului: „Succes și fericire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people