Liam Payne avea mai multe droguri în organism când a căzut de la etaj și a murit. Rezultatele raportului toxicologic

Liam Payne a avut în organism mai multe substanțe interizse, în momentul în care a căzut de la etajul hotelului unde s-a cazat.

Liam Payne avea mai multe droguri în organism când a căzut de la etaj și a murit. Rezultatele raportului toxicologic

Rezultatele testului toxicologic al lui Liam Payne au arătat că fostul membru al trupei One Direction avea un amestec de droguri în organism în momentul morții sale tragice, conform unui nou raport.

Liam Payne avea în organism mai multe substanțe interzise

O autopsie parțială a relevat prezența unor substanțe precum cocaină, crack și benzodiazepine, un tip de anti-depresiv, în corpul său atunci când a căzut de la balconul unui hotel din Buenos Aires, Argentina, pe 16 octombrie, au declarat surse pentru ABC News, luni.

Testul a identificat, de asemenea, „cocaină roz”,  un drog recreativ care amestecă de obicei metamfetamină, ketamină, MDMA și alte substanțe, potrivit sursei citate. În plus, în camera de hotel a lui Payne a fost găsită o pipă improvizată din aluminiu folosită pentru consumul de droguri, au spus sursele.

Trupul cântărețului va rămâne în Argentina până când autopsia completă va fi finalizată.

Payne a murit tragic săptămâna trecută, după ce a căzut de la balconul camerei sale aflată la etajul trei al hotelului CasaSur Palermo. Artistul avea 31 de ani.

Autoritățile locale au declarat anterior pentru TMZ că se credea că Payne se afla sub influența „cristalului”, o substanță care „provoacă utilizatorilor stări extreme de euforie și depresie, adesea făcându-i agresivi.'

Artistul a suferit multipe leziuni

Un raport preliminar al autopsiei a arătat că fostul membru al trupei a suferit multiple traume în urma căderii, care au dus la sângerări interne și externe.

Medicul de urgență Alberto Crescenti a declarat că Payne a suferit o fractură craniană și „leziuni extrem de grave care au dus la moartea sa imediată.” Echipajele de prim-ajutor nu au reușit să-l resusciteze.

După decesul său, Page Six a confirmat că în camera sa au fost găsite alcool și substanțe interzise, iar locul era complet devastat.

Mai mulți martori au relatat că Payne a prezentat un comportament „tulburător” în holul hotelului cu puțin timp înainte de moartea sa și chiar și-a spart laptopul la un moment dat. Payne, care recunoscuse că s-a confruntat cu probleme legate de dependență și sănătate mintală în perioada petrecută în One Direction, călătorise în Argentina cu iubita sa, Kate Cassidy, cu câteva zile înainte de a se caza singur la hotel.

Cassidy, în vârstă de 25 de ani, și-a exprimat durerea pierderii iubitului său într-un mesaj emoționant pe Instagram, vineri.

„Liam, îngerul meu. Ești totul pentru mine. Vreau să știi că te-am iubit necondiționat și complet. Voi continua să te iubesc pentru tot restul vieții mele. Te iubesc, Liam,” a scris ea.

Foștii colegi de trupă ai lui Payne – Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Zayn Malik – i-au adus, de asemenea, un omagiu într-un mesaj comun rar.

„Amintirile pe care le-am împărtășit cu el vor fi prețuite pentru totdeauna,” au declarat cântăreții într-o postare comună pe rețelele de socializare, joi. „Deocamdată, gândurile noastre sunt alături de familia lui, prietenii săi și fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va lipsi enorm. Te iubim, Liam.”

Trupa One Direction s-a format în cadrul emisiunii „The X Factor” în 2010 și s-a despărțit șase ani mai târziu.

Citește și:
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, își mai doresc un copil. Ce părere are fiica lor: „O mai întrebăm'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people