Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid stârnesc noi zvonuri legate de relație: „Cu siguranță se întâlnesc”

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio sunt surprinși tot mai mult împreună, însă relația dintre cei doi rămâne incertă.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid stârnesc noi zvonuri legate de relație: "Cu siguranță se întâlnesc"

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid continuă să se bucure unul de compania celuilalt. O sursă spune pentru PEOPLE că actorul din „Killers of the Flower Moon” în vârstă de 48 de ani și modelul de 28 de ani au petrecut timp împreună în Hamptons în weekendul de 4 iulie, unde au „flirtat” unul cu celălalt.

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio, noi detalii despre relația dintre ei

Sursa spune că în cadrul petrecerilor „există atingeri subtile și o mulțime de flirturi” atunci când „au posibilitatea de a fi mai privați”. Iar Gigi Hadid „stă de obicei lângă el, mai susține persoana din interior. Deși nu au confirmat zvonurile, atât actorul, cât și Hadid, sunt surprinși adesea unul în compania celuilalt.

„Au fost cu grupuri separate de oameni, dar au petrecut împreună timp de două nopți. Au flirtat, iar Gigi părea fericită. Este destul de evident că se văd. Poate nu exclusiv, dar cu siguranță se întâlnesc. Doar că este întotdeauna foarte previzibil: Leo apare primul la petreceri, apoi Gigi a doua. Este ca un joc.”, a spus sursa pentru PEOPLE.

Un apropiat al lui Hadid adaugă că fotomodelul, care are o fiică de 2 ani, Khai, cu fostul iubit, Zayn Malik, este pur și simplu „singură și se bucură de vară”.

„Ea se vede cu Leo atunci când sunt în același loc. Ea se distrează cu el. Este mai mult o legătură de flirt decât o relație. Îi place atenția. Nu e proastă totuși. Ea nu crede că asta va duce undeva. Atâta timp cât el este respectuos și nu îi provoacă nicio dramă, ea va continua să se vadă cu el când poate.”, spune sursa din interior.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au stârnit pentru prima dată zvonuri legată de o posibilă relație atunci când au fost văzuți împreună la o petrecere de după Săptămâna Modei din New York în septembrie. Acest lucru a avut loc la câteva săptămâni după ce actorul s-a despărțit de iubita sa, actrița Camila Morrone, alături de care a format un cuplu timp de patru ani. La acea vreme, sursele au declarat pentru PEOPLE că lucrurile erau ocazionale și că DiCaprio și Hadid „începuseră să se cunoască”.

Cei doi au început să se întâlnească de anul trecut

Povestea lor de dragoste a părut să se stingă în februarie, dar cei doi au fost văzuți mai târziu împreună la petrecerea de dinaintea premiilor Oscar, organizată de prietenii lor comuni, în martie, ceea ce a stârnit speculații că s-au împăcat. Apoi, în iunie, după ce Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost văzuți împreună la Londra, o sursă a declarat pentru PEOPLE că ea „se întâlnește cu Leo când poate”, dar relația ei cu actorul „nu va fi niciodată serioasă”.

Leonardo DiCaprio a fost implicat într-o relație cu Camila Morrone, care s-a încheiat odată ce ea a împlinit 25 de ani. Recent, actorul a negat orice implicare romantică cu prezentatoarea TV Maya Jama. De-a lungul timpului, DiCaprio a avut numeroase partenere, printre care se numără Gisele Bundchen, cu care a avut o relație între 2000 și 2005, Blake Lively, Bar Refaeli și multe alte tinere cunoscute.

Citește și:
Kate Winslet, greu de recunoscut în noul său film „The Regime’

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people