Leonardo DiCaprio și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenera sa, Vittoria Ceretti, și zeci de vedete

Leonardo DiCaprio a împlinit 49 de ani și a sărbătorit alături de partenera lui, Vittoria Ceretti.

Leonardo DiCaprio și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenera sa, Vittoria Ceretti, și zeci de vedete

Leonardo DiCaprio a împlinit 49 de ani, iar noua lui parteneră, Vittoria Ceretti, a fost alături de el la petrecerea aniversară. Actorul și-a sărbătorit ziua de naștere sâmbătă, organizând un eveniment plin de vedete în Beverly Hills, alături de Ceretti, în vârstă de 25 de ani, și de alți prieteni celebri.

Leonardo DiCaprio, surprins în ipostaze romantice cu Vittoria Ceretti

DiCaprio și modelul italian au fost „afectuoși și s-au sărutat pe tot parcursul nopții”, spune o sursă pentru PEOPLE. Printre ceilalți invitați care au participat la petrecere s-au numărat JAY-Z și Beyonce, Snoop Dogg, Channing Tatum cu Zoe Kravitz, Kate Beckinsale, Tobey Maguire, Rita ora cu Taika Waititi și Kim Kardashian. Lil Wayne a fost, de asemenea, prezent și chiar a cântat, adaugă sursa, precizând: „La un moment dat, toată lumea a cântat hip-hop clasic”.

sursa: profimedia
sursa: profimedia
sursa: profimedia
sursa: profimedia

DiCaprio a rămas totuși în centrul atenției, sursa spunând că actorul a fost „ridicat și purtat în jurul camerei” la un moment dat. Petrecerea a continuat până la primele ore ale dimineții, mulți invitați rămânând după ora 4 dimineața. DiCaprio și Ceretti au fost surprinși pentru prima dată în august, când au fost văzuți petrecând timp împreună în Santa Barbara, California. Au ieșit la o plimbare și s-au bucurat de cafea cu gheață și înghețată, potrivit fotografiilor obținute de Page Six.

Ei au fost văzuți din nou împreună la începutul lunii septembrie, când au petrecut împreună în Ibiza. Imagini obținute de Page Six i-au arătat pe cei doi sărutându-se și dansând unul lângă celălalt. Mai târziu, în aceeași lună, publicația a dezvăluit că DiCaprio și Ceretti au fost la Muzeul Pinacoteca Ambrosiana din Milano, alături de mama actorului, Irmelin Indenbirken. În seara următoare, cei doi au fost fotografiați din nou împreună, de data aceasta la Paris, unde au ieșit împreună la cină.

 În septembrie, o sursă a declarat pentru Page Six că idila dintre DiCaprio și Ceretti este mai serioasă decât o simplă aventură ocazională.

„Au petrecut destul de mult timp împreună în ultimele câteva luni și se bucură să se cunoască la un nivel mai profund”, a spus sursa pentru Page Six.

Aceasta este prima relație publică a lui DiCaprio de când s-a despărțit de Camila Morrone, în august 2022. În ceea ce o privește pe Ceretti, ea a fost căsătorită anterior cu DJ-ul Matteo Milleri, dar cei doi s-au separat între timp.

Actorul apare într-un nou film

Petrecerea aniversară a lui DiCaprio, plină de vedete, a venit după lansarea celui mai recent film al său, Killers of the Flower Moon, care a avut premiera în cinematografe pe 20 octombrie. În film, actorul îl interpretează pe Ernest Burkhart, care, împreună cu William Hale, interpretat de Robert De Niro, a pus în aplicare un plan de asasinare a membrilor națiunii Osage din Oklahoma, bogată în petrol, în anii 1920, în încercarea de a le confisca bogățiile. În tot acest timp, Burkhart a fost căsătorit cu Mollie, interpretată în film de Lily Gladstone, o membră a familiei pe care el și Hale o vizează.

Directorul de imagine al filmului, Rodrigo Prieto, care a lucrat anterior cu DiCaprio în „The Wolf of Wall Street”, l-a lăudat pe actor pentru dedicarea sa față de meseria lui și a declarat pentru Insider: „Leo este pregătit pentru atât de multe. Ar face orice”.

Citește și:
Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice: „Nici n-aş avea timp să fac asta'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people