Leonardo DiCaprio, din nou îndrăgostit. Cine ar fi noua iubită a actorului

Leonardo DiCaprio și presupusa sa nouă iubită, în vârstă de 25 de ani, au fost văzuți împreună în Santa Barbara, California.

Leonardo DiCaprio, din nou îndrăgostit. Cine ar fi noua iubită a actorului

Leonardo DiCaprio ar avea o nouă relație! Deloc surprinzător, cea mai recentă parteneră a actorului este model și are doar 25 de ani.

DiCaprio și modelul italian Vittoria Ceretti au fost surprinși recent în timp ce se plimbau pe străzile din Santa Barbara, California. Amândoi purtau ținute relaxate, actorul în vârstă de 48 de ani optând pentru o șapcă, un tricou alb și o pereche de pantaloni scurți, iar Vittoria pentru o bluza albă cu mâneci lungi, o pereche de pantaloni scurți și pantofi sport. La un moment dat, cei doi s-au oprit pentru a cumpăra o înghețată și o cafea cu gheață.

Foto: Profimedia

Potrivit site-ului Marca, Vittoria Ceretti s-a născut pe 7 iunie 1998, în Brescia, Italia. Și-a început cariera de model la vârstă de 14 ani, iar de-a lungul timpului a lucrat cu brand-uri importante de modă, precum Dolce & Gabbana, Loewe, Givenchy, Versace, Jacquemus și Chanel. În ceea ce privește viața amoroasă a Vittoriei, aceasta a fost căsătorită cu DJ Matteo Miller, de care s-a despărțit în luna iunie a acestui an.

Leonardo DiCaprio a fost asociat în ultima perioadă cu Gigi Hadid. La începutul lunii mai, cei doi au fost văzuți părăsind Cipriani Downtown din cartierul Soho din Manhattan. O sursă a declarat pentru Page Six la momentul respectiv că actorul și fotomodelul au fost cu un grup mare, de peste 20 de persoane, și că nu au stat unul lângă celălalt în timpul mesei. DiCaprio și Hadid au părăsit apoi restaurantul italian de lux la trei minute distanță unul de celălalt. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori ieșind la aceleași evenimente, inclusiv la petrecerea de dinaintea Oscarurilor a lui Darren Dzienciol și Richie Akiva din martie.

Cu toate astea, o sursă apropiată a declarat recent pentru Daily Mail că relația celor doi nu a funcționat și că acum sunt doar prieteni.

„Au încercat să se întâlnească cu ceva timp în urmă pentru a vedea dacă ar putea fi ceva acolo, dar pur și simplu nu a fost. Sunt prieteni și au fost de foarte mult timp, dar nu sunt într-o relație deschisă, fără obligații”, a subliniat sursa.

Aceasta a mai adăugat și că în ciuda tuturor știrilor care se vehiculează în presă, cei doi au rămas prieteni.

„Oamenii trebuie doar să lase știrea asta să treacă. Nu așa tratează Leonardo relațiile. Asta îl face să pară ieftin și el nu este așa. Când este cu o persoană, este cu adevărat cu ea. El se bucură de prietenia cu Gigi și asta este tot.”

Leonardo DiCaprio a fost cel mai recent într-o relație cu Camila Morrone, care s-a încheiat după ce aceasta a împlinit 25 de ani. Recent, actorul a negat că s-ar afla într-o relație cu prezentatoarea TV Maya Jama. Între partenerele sale, de-a lungul timpului, s-au numărat Gisele Bundchen, cu care acesta a avut o relație din 2000 până în 2005, Blake Lively, Bar Refaeli și multe alte frumuseți foarte tinere.

Citește și:

Halle Berry a finalizat divorțul de Olivier Martinez. Ce sumă trebuie să plătească actrița pentru pensia alimentară a fiului ei

Foto: Ariva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people