Lenny Kravitz, dezvăluiri neașteptate despre viața sentimentală. De ce nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani

Lenny Kravitz a vorbit despre decizia de a nu se mai implica în relații amoroase serioase.

Lenny Kravitz, dezvăluiri neașteptate despre viața sentimentală. De ce nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani

Lenny Kravitz susține că așteaptă momentul în care va întâlni persoana potrivită pentru a forma un cuplu serios cu aceasta. Într-un nou interviu acordat publicației The Guardian, artistul în vârstă de 60 de ani a vorbit deschis despre viața lui personală. 

Lenny Kravitz, detalii despre viața amoroasă

Lenny Kravitz a declarat pentru publicație că au trecut nouă ani de când nu a mai avut o relație serioasă. Artistul a adăugat că a vorbit serios în legătură cu afirmațiile anterioare, în care spunea că vrea să rămână celibatar în timpul acestui proces.

„Da, este un lucru spiritual”, a spus el. Și, deși i-ar plăcea să găsească dragostea, acea persoană specială va trebui probabil să se adapteze la stilul de viață al hitmakerului. „Am devenit foarte fixat în felul meu de a fi, în modul meu de viață”, a adăugat Kravitz. 

În 2008, Lenny Kravitz a vorbit pentru Maxim despre decizia sa de a deveni celibatar. „Este doar o promisiune pe care am făcut-o până mă voi căsători. Acolo unde mă aflu în viață, femeile trebuie să vină cu altceva, nu doar cu trupul, ci și cu mintea și spiritul. De obicei, asta le pune piedici, dar așa va fi. Eu privesc imaginea de ansamblu”, a spus Kravitz la acea vreme. 

Kravitz a revenit asupra subiectului într-un interviu acordat în iulie 2011 pentru Details, spunând că este posibil ca afirmațiile sale să fi fost scoase puțin din context: „Îmi pare rău, nu am de gând să răspund la această întrebare. Am spus-o și a fost exagerată”, a declarat el când a fost întrebat despre acest subiect, potrivit TODAY. 

În timpul unui interviu recent cu Gayle King pentru CBS Mornings, prezentatoarea de televiziune a întrebat despre viața amoroasă a câștigătorului premiului Grammy: „Întrebare pentru un prieten – Există dragoste în viața ta? Ai o parteneră semnificativă în viața ta? Și pot să o bat dacă este?”, a întrebat în glumă jurnalista în vârstă de 59 de ani, în cadrul discuției care a fost difuzată pe 23 mai. „Oops, am spus asta cu voce tare?”, a adăugat King.

Kravitz a fost aparent luat prin surprindere de îndrăzneala ei, dar a râs împreună cu ea. King a continuat, întrebând: „Ai dragoste în viața ta?”.

„În momentul de față, sunt doar deschis”, a răspuns el. „Este greu să nu te uiți. Știi că atunci când îți dorești ceva, îl cauți, nu? Dar am descoperit că atunci când nu cauți atunci îl găsești. Iar eu sunt într-un loc în care am spus asta de mai mulți ani: ‘Sunt pregătit’. Sunt pregătit. Sunt pregătit'”, a spus el. „Nu am fost pregătit. Credeam că sunt pregătit, nu? Dar pot spune că nu m-am simțit niciodată așa cum mă simt acum”.

Lenny Kravitz a fost căsătorit cu Lisa Bonet din noiembrie 1987 până în 1993. Cei doi au întâmpinat-o pe fiica lor, Zoë, în 1988. De atunci, el a mai fost legat romantic de Vanessa Paradis, Adriana Lima și Nicole Kidman.

Citește și:
Laura Giurcanu și Aris Eram, surprinși din nou împreună! Imaginea inedită a fost dezvăluită chiar de Andreea Esca

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people