Leni Klum, apariție uimitoare la festivalul Coachella. Cum s-a afișat fiica lui Heidi Klum

Leni Klum, fiica celebrului model Heidi Klum, a uimit prin apariția sa provocatoare la festivalul Coachella.

Leni Klum, apariție uimitoare la festivalul Coachella. Cum s-a afișat fiica lui Heidi Klum

Leni Klum a optat pentru un look mai edgy la Coachella 2023, arătându-și stilul personal pe Instagram ieri, când a pozat într-un bikini cu șnur și pantaloni largi la festivalul de muzică plin de celebrități. Fiica lui Heidi Klum a avut o apariție spectaculoasă la festival, iar fanii au rămas uimiți de look-ul său.

Purtând o șapcă de baseball de camuflaj de la Metalwood Studio și un top simplu de bikini cu șnur negru, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum s-a lăsat fotografiată pe jos, în timp ce poartă ochelari de soare ovsersized. Modelul poartă o pereche de pantaloni verzi largi și cizme negre în postarea pe care a pus o descriere cu un simplu emoji cu o inimă verde.

Leni Klum, apariție spectaculoasă la festivalul Coachella

Leni a mai accesorizat look-ul cu un choker gros de aur de la Maison Vir Ven, în valoare de 318 dolari, împreună cu două brățări manșetă asortate, de 225 dolari și o brățară cu pietre, de 375 dolari, de la același brand. Tânăra a purtat același look, fără pălărie, într-o altă postare de ieri, când a pozat cu un prieten în timpul unui concert.

Alte momente importante de pe Instagram Story includ poze cu un grup de prieteni în timp ce petreceau la Coachella, inclusiv una în care apare cu un prieten care are brațul în jurul ei. Modelul, care a apărut recent într-o campanie Intimissimi alături de faimoasa ei mamă, nu este străină de aparițiile provocatoare, împărtășind poze în lenjerie intimă pe rețelele de socializare, precum și câteva imagini din culisele campaniilor pe care le desfășoară.

În ceea ce o privește pe mama sa, Heidi, aceasta a purtat, de asemenea, un bikini în weekend, pozând într-un deux-piece galben și o pereche de ochelari aurii în timp ce se bucura de soare. Deși a fost criticată pentru că este cu o treaptă mai sus în viață datorită lui Seal și a mamei sale, jurată la America’s Got Talent, Leni nu se supără când oamenii o acuză de „nepotism”.

„Este doar un fapt. Părinții mei sunt celebri. Am fost ajutată la început și știu că oamenii ar visa să înceapă cu ceea ce am avut eu”, a declarat Leni, potrivit PageSix.

Leni a continuat spunând că este „atât de recunoscătoare pentru că a putut să ia ceea ce i-a fost dăruit” pentru a-și lansa propria carieră. În urmă cu ceva timp, Heidi Klum a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca fiica ei în vârstă de 16 ani atunci, Leni, să intre în lumea modeling-ului. Supermodelul a vorbit despre asta într-un interviu virtual pentru E! Daily Pop, pe care l-a susținut alături de colegii săi jurați din emisiunea America’s Got Talent.

„S-a rugat de mine ani de zile, iar acum că are 16 ani, am fost de acord. A deschis Săptămâna Modei la Berlin. Am mai văzut-o mergând pe tocuri prin casă, dar niciodată profesional vorbind. Este oarecum diferit când dintr-odată te uiți la copilul tău și te gândești: ‘Uau, cine ești?!'”, a declarat Heidi.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Antonescu despre ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people