Lavinia Pîrva, imagini inedite din vacanță alături de copiii lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a postat imagini de vis din vacanță, alături de copiii lui Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva, imagini inedite din vacanță alături de copiii lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva se află într-o vacanță de vis alături de familia sa. Ba mai mult, cei doi copii ai lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan și Violeta, i-au însoțit în escapada lor, iar imaginile postate pe rețelele de socializare sunt dovada că petrec momente de neuitat.

Lavinia Pîrva a dat startul verii în cel mai plăcut mod. Artista a împărtășit pe rețelele sociale mai multe fotografii din vacanța sa, menținându-și astfel fanii la curent cu evenimentele recente din viața ei. Destinația aleasă pentru această escapadă a fost Antalya.

Lavinia Pîrva, în vacanță cu copiii lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a postat un videoclip în care apare alături de Radu Ștefan, fiul cel mai mare al soțului ei, Ștefan Bănică. Acest lucru indică faptul că tânărul a ales să petreacă vacanța împreună cu familia, unde pare că se distrează de minune.

Foto: Instagram

În timp ce Lavinia Pîrva a postat un clip în care apare alături de Radu Ștefan, tânărul a împărtășit pe rețelele sociale o serie de fotografii alături de sora sa, bucurându-se de o partidă de golf și de vacanța lor minunată.

Foto: Instagram

Cum se înțelege vedeta cu copiii artistului

După ce a făcut cunoscut faptul că relația sa cu Andreea Marin este una excelentă, Radu Ștefan a ales să se deschidă și despre cum se înțelege cu actuala parteneră a tatălui său, Lavinia Pîrva. Tânărul a declarat în urmă cu ceva timp că el și soția tatălui său au o relație bună de prietenie și nu au fost probleme între ei.

Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia. Mereu am avut o relație mai de… prietenie, adică e bine„, a spus Radu Ștefan Bănică, pentru Antena Stars.

Există o mare curiozitate cu privire la modul în care Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, se înțelege cu fiica acestuia, Violeta. Aparent, admiratorii au avut ocazia să afle în urmă cu câteva luni despre dinamica dintre cele două. Acestea au fost surprinse împreună la un concert al cântărețului din București. Lavinia Pîrva a fost cea care a distribuit pe platformele de socializare imagini alături de Violeta, ambele susținându-l în public pe artist.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai discrete și solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, departe de ochii curioșilor și alături de persoanele apropiate. Cei doi au vorbit deschis despre relația lor într-un interviu pentru revista VIVA!. Artistul a spus faptul că atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute le-au făcut relația să fie tot mai solidă. 

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru.”

Citește și:
Andreea Marin, într-o ipostază inedită alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. La ce eveniment special au participat cei doi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people