Lavinia Pîrva dezvăluie secretul relației sale cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu discret.

Lavinia Pîrva dezvăluie secretul relației sale cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt rezervați când vine vorba despre relația lor. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru. Artistul mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

Foarte mulți sunt curioși să afle care este secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Cei doi formează un cuplu solid și au împreună un copil, despre care de fiecare dată vorbesc cu foarte multă mândrie și emoție. Artista a dezvăluit recent faptul că ea și soțul ei au un obicei pe care încearcă să îl respecte tot timpul. 

„Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele”, a spus Lavinia Pîrva în exclusivitate pentru cancan.ro.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, departe de ochii curioșilor și alături de persoanele apropiate. Într-un interviu pentru revista VIVA!, cei doi au povestit cum a fost ceremonia, dar au dezvăluit și de ce au ales ca evenimentul să nu aibă loc în România.

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a precizat Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică a adăugat că evenimentul a ieșit așa cum și-au dorit.

„A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a completat artistul pentru VIVA!.

Până acum, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au ținut pe fiul lor, Alexandru, departe de ochii presei și ai publicului. Au decis să-l ferească de expunere publică, iar fotografiile care îl înfățișează sunt rare, și atunci realizate cu discreție, astfel încât să nu dezvăluie prea mult. Cei doi au explicat de ce nu au făcut publice imagini cu chipul băiatului lor.

„Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva pentru VIVA!.

Ștefan Bănică a precizat faptul că își dorește ca Alexandru să se bucure de copilăria lui, fără să resimtă presiuni din exterior.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a declarat Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Citește și:
Megan Fox și Machine Gun Kelly, din nou împreună?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people