Lavinia Pîrva dezvăluie secretele siluetei ei: „Sunt atentă la ce mănânc”

Lavinia Pîrva are o siluetă de invidiat și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Lavinia Pîrva dezvăluie secretele siluetei ei: "Sunt atentă la ce mănânc"

Lavinia Pîrva are o siluetă de invidiat și impresionează cu fiecare apariție pe rețelele de socializare. Artista nu este discretă când vine vorba de secretele ei, ba din contră, vorbește deschis despre trucurile la care apelează și despre stilul ei de viață.

Lavinia Pîrva a dezvăluit recent care sunt pașii pe care îi urmează pentru a se menține în formă. Artista este preocupată de felul în care arată și are grijă la alimentația ei. De asemenea, pe lângă alimentație, cântăreața merge și la sală. 

„Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multă iubire”, a spus Lavinia Pârva pentru Click!.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria și au împreună un băiat, pe nume Alexandru. 

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Lavinia Pîrva a făcut o serie de mărturisiri sincere despre cum s-a simțit în momentul în care a văzut comentarii răutăcioase la adresa ei. 

„Da, am avut senzaţia la un moment dat că sunt doborâtă. Dar din tot ce e mai puţin plăcut în viaţă poţi învăţa lucruri, dacă vrei cu adevărat şi dacă îţi pasă să înveţi ceva de la viaţă. De altfel, eu în clipa aceasta nu mai am absolut nici cea mai mică problemă cu cei care mă critică, nu mă plac sau mă judecă. Fiecare e liber să facă ce simte şi consider că lucrurile acestea le faci doar în momentul în care mai ai multe de învăţat. Este firesc, toţi trecem pe acolo. Şi eu am judecat, şi eu am criticat, şi eu am fost uneori rea, poate, însă acum îmi dau seama, nemaiavând aceste sentimente, că am învăţat multe şi am evoluat. Ceea ce le doresc tuturor, e mult mai frumos şi reconfortant aici, în stadiul acesta.”

Lavinia Pîrva a mai vorbit și despre fiul ei, Alexandru, dar și despre cum consideră că este în rolul de părinte. Artista spune că este o mamă relaxată, care îi oferă libertate copilului ei. 

„Cred că sunt o mamă echilibrată, dar foarte preocupată de nevoile copilului, uneori poate un pic cam prea mult. Îmi place să-i ofer libertate lui Alexandru, am fost şi sunt o mamă relaxată, fără să se panicheze excesiv atunci când cade copilul, dar, bineînţeles, fiind în permanenţă în preajma lui pentru a-l proteja. Consider că voi culege roadele şi că va fi aşa cum îmi doresc eu, un copil relaxat, liber şi, în acelaşi timp, respectuos, empatic şi iubitor”, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!.

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people