Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare despre fiica lui Ștefan Bănică. Ce a dezvăluit artista despre Violeta: „E foarte talentată”

Lavinia Pîrva a făcut o declarație surprinzătoare despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare despre fiica lui Ștefan Bănică. Ce a dezvăluit artista despre Violeta: "E foarte talentată"

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți din 2006 până în 2013 și au împreună o fiică, pe nume Violeta. După despărțire, amândoi și-au refăcut viețile sentimentale. Artistul este căsătorit cu Lavinia Pîrva, alături de care are un băiat, pe nume Alexandru. Andreea Marin formează de șapte ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. 

Lavinia Pîrva și Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, au o relație apropiată, iar de mai multe ori au postat pe rețelele de socializare imagini în care erau surprinse împreună la concertele artistului. Lavinia Pîrva a făcut acum ceva timp o declarație surprinzătoare despre fiica soțului ei și nu a ezitat să aibă cuvinte de laudă la adresa ei. 

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a declarat Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Andreea Marin a participat acum ceva vreme la un eveniment unde fiica ei, Violeta, și Radu Ștefan Bănică au urcat pe scenă împreună. Fosta prezentatoare TV a fost emoționată de faptul că cei doi au făcut acest pas în fața publicului și a mărturisit că se simte mândră de legătura dintre ei. De asemenea, vedeta a exprimat numai cuvinte de laudă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, remarcând că atât el, cât și sora lui, Violeta, sunt doi tineri foarte bine educați.

„Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul ca sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală. Îi multumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși”, spunea Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit recent despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică. Tânărul i-a oferit cu mai multe ocazii diverse sfaturi prețioase surorii sale, de care aceasta ține cont și în ziua de astăzi. Violeta a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani au făcut împreună un plan, pe care speră să îl pună în practică într-o zi. 

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech Știri

Având în vedere notorietatea de care au parte părinții ei, Violeta a precizat că este atentă la acțiunile și imaginea ei. 

„Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică', a completat Violeta Bănică pentru sursa citată. 

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre viața ei personală după divorț: „Omul potrivit la locul potrivit'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people