Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, vacanță de vis în Mykonos. Imagini inedite cu cei doi

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au ales să plece într-o vacanță de vis în Mykonos.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au ales să se bucure de soare și mare, de data aceasta alegând destinația Mykonos, insula exclusivistă din Marea Egee. Artista a postat mai multe imagini din vacanța lor, multe imagini fiind direct de la plajă, afișându-și silueta în costume de baie elegante.

Lavinia Pîrva, imagini inedite din vacanța din Mykonos

Cuplul se relaxează pe insula grecească Mykonos, parte a arhipelagului Cicladelor. Această destinație, deși costisitoare, oferă atât intimitate pe timpul zilei cât și o viață de noapte vibrantă, pe lângă plajele superbe. Lavinia a postat deja pe Instagram câteva imagini de la plajă, în care apare în costum de baie.

De când a devenit mamă, artista a început să practice sport regulat, iar rezultatele sunt evidente. Cu o condiție fizică de invidiat și un corp tonifiat, Lavinia Pîrva a captat atenția admiratorilor prin pozele postate pe rețelele de socializare.

Cum se menține artista în formă

Lavinia Pîrva este preocupată să aibă apariții impecabile de fiecare dată. Artista își alocă foarte mult timp felului în care arată și are grijă să mențină un echilibru în stilul ei de viață, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică.

„Încerc să mă mențin în formă, însă recunosc că nu îmi este ușor. Am mereu în minte că sănătatea ține de cum o întrețin prin alimentație, sport și energie pozitivă. Iar atunci când scap controlul, nu accept ideea „grasă și frumoasă', accept doar perioada care poate este mai nefastă, iar aici mă refer la oboseală, stres etc”, a declarat Lavinia Pîrva în cadrul unui interviu pentru VIVA!

În anul 2019, Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată. Artista și soțul ei, Ștefan Bănică, au împreună un băiat pe care îl cheamă Alexandru. Cântăreața a dezvăluit faptul că după naștere i-a fost mai ușor să slăbească. De asemenea, vedeta a precizat că în prezent nu urmează o dietă.

„Mi-a fost ușor după sarcină, pentru că am avut multă retenție de apă și apoi am făcut mult Pilates. Astăzi nu țin o dietă, încerc doar să păstrez un echilibru culinar.”

Lavinia Pîrva are un look de invidiat și multe dintre fanele ei sunt interesate să afle cum anume se îngrijește artista. În ceea ce privește ritualurile ei de îngrijire și frumusețe, cântăreața este la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniu și apelează la experți în acest sens.

„Eu nu mă dau peste cap cu ritualuri de frumusețe, încerc să-mi mențin echilibrul în toate. Cum spuneam, încerc să mă hrănesc corespunzător, să fac sport, îmi îngrijesc tenul, mai ales că acum ne ajută și tehnologia în zona de beauty prin lucruri cu rezultate extraordinare noninvazive și, cel mai important lucru, investesc mult în evoluția mea personală”, a mai spus Lavinia Pîrva pentru sursa citată. 

Citește și:
Ryan Reynolds a confirmat sexul celui de-al patrulea copil, la câteva zile după ce el și Blake Lively i-au dezvăluit numele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people