Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță de vis cu familia. Cât de mult a crescut fiul lor, Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au plecat într-o vacanță de vis în familie.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță de vis cu familia. Cât de mult a crescut fiul lor, Liam

Laurențiu Reghecampf și partenera sa, Corina Caciuc, se bucură de o vacanță de vis, unde trăiesc momente de relaxare și liniște, înconjurați de peisaje uimitoare. Cuplul a împărtășit pe rețelele sociale câteva fotografii spectaculoase din această escapadă. Antrenorul și partenera sa au ales o destinație idilică pentru călătoria lor.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au postat pe rețelele sociale câteva fotografii spectaculoase din vacanța lor. Cei doi îndrăgostiți au ales o destinație de vis, unde petrec clipe minunate în familie.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță de vis în familie

Totuși, cuplul este destul de rezervat când vine vorba despre viața personală, astfel că, deocamdată, nu au dezvăluit locația exactă în care se află. Din imaginile publicate, se poate observa că fiul lor, Liam, este alături de ei, dar nu este clar dacă și nou-născutul lor îi însoțește.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, fiind acum implicat într-o relație cu Corina Caciuc. Din prima sa căsătorie, el mai are un băiat pe nume Luca, iar din mariajul său cu Anamaria Prodan, antrenorul mai are un fiu pe nume Laurențiu Junior.

În urmă cu aproape doi ani, Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan, au fost implicați într-un mare scandal care a captat atenția publicului. Cei doi au avut o altercație violentă și au rostit cuvinte dure unul la adresa celuilalt, însă în ultima vreme lucrurile s-au mai calmat.

Cum s-au cunoscut antrenorul și partenera lui

Laurențiu Reghecampf a fost invitat acum ceva timp la emisiunea de podcast Acasă La Măruță și a povestit cum a întâlnit-o pe partenera sa actuală. Au avut o primă întâlnire acum doi ani în timpul unui eveniment și apoi el a încercat să stabilească o legătură cu ea.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape un an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă.”

Acum o lună, Laurențiu Reghecampf a povestit despre prima lui întâlnire cu Corina Caciuc. Antrenorul a reușit să o impresioneze din prima clipă, comportându-se ca un adevărat gentleman încă de la început.

„Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: ‘Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți’. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: ‘Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: Eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic. Am mâncat eu trei. ‘Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?’. Și normal, ce putea să zică? ‘Nu’!’ Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: ‘Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic’. Aveam niște prieteni comuni, ne-am întâlnit, i-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă lucruri de genul ăsta, trebuie să fie un culoar. Trebuie să se întâmple ceva. În primul rând, libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eu eram singur, Anamaria nu stătea cu mine, din motivele ei, pe care nu le spunem. În fine, nici nu mă interesează. Faptul că s-au legat toate lucrurile astea așa, există un motiv. Și eu întotdeauna zic că lucruile astea vin de undeva. Ca să poți să ai relație așa puternică și ca toate lucrurile să meargă în direcția care trebuie, trebuie să fie… așa a fost să fie”, a povestit el pe YouTube.

Citește și:
Ce decizie au luat Radu Vâlcan și Adela Popescu în ceea ce îi privește pe cei trei copii ai lor. Anunțul făcut de prezentator: „Este cel mai important'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people