Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, apariție controversată la Casa Albă. Cum a atras atenția

Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, a atras atenția prin ținuta purtată la un eveniment special organizat la Casa Albă.

Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, apariție controversată la Casa Albă. Cum a atras atenția

Lauren Sanchez a ales o rochie considerată îndrâneață pentru o cină de stat care a avut loc la Casa Albă. Jurnalista în vârstă de 54 de ani a ieșit împreună cu logodnicul său, Jeff Bezos, în vârstă de 60 de ani, la un dineu de stat în onoarea premierului japonez Fumio Kishida și a soției sale, Yuko.

Lauren Sanchez, apariție inedită la Casa Albă

Pentru evenimentul de miercuri, 10 aprilie, Lauren Sanchez a purtat o rochie roșie cu corset care a ieșit în evidență prin mulțimea îmbrăcată conservator. Rochia Rasario, în valoare de 2.300 de dolari, are un decolteu în afara umerilor și un corset structurat, cu dantelă transparentă la nivelul abdomenului. Sanchez a accesorizat look-ul cu o pereche de sandale aurii, o geantă argintie și cercei cu diamante. Părul ei negru, lung până la umeri, a fost aranjat drept și elegant.

Pe Instagram Stories, Lauren Sanchez a împărtășit o fotografie din culisele procesului ei de pregătire pentru evenimentul găzduit de președintele Biden și de Dr. Jill Biden: „Abia aștept să vă arăt look-ul final”, a scris ea alături de o fotografie în care apare așezată pe un scaun, aranjându-și părul și machiajul. 

sursa: Instagram

Ea a împărtășit, de asemenea, câteva fotografii din timpul serii într-o postare pe Instagram. În imagini, Sanchez pozează pentru aparatul de fotografiat pe o alee de cărămidă înconjurată de verdeață și flori mov. Ultima fotografie din carusel o arată pe jurnalistă mușcând dintr-o felie de pizza după eveniment.

„Cum a început… cum s-a terminat”, a scris ea în descriere. „O seară atât de frumoasă în DC. Abia aștept să vă arăt mai multe mâine”.

Evenimentul, care a avut ca temă „o celebrare a primăverii”, potrivit CBS News, a prezentat un meniu special ales. La dineu au participat o mulțime de alte vedete, printre care Tim Cook, CEO-ul Apple, și vicepreședinta Lisa Jackson, precum și actorul Robert De Niro și iubita sa, Tiffany Chen.

Rochia roșie îndrăzneață a lui Sanchez este o abatere de la ținuta tradițională întâlnită de obicei la dineurile de stat – dar look-ul a fost în conformitate cu stilul ei obișnuit.

Jeff Bezos și jurnalista s-au logodit

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Sanchez și Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Mackenzie Scott a treia cea mai bogată femeie din lume. Aceasta a scris pe Twitter la momentul respectiv că este „recunoscătoare că a finalizat procesul de dizolvare a căsătoriei lor cu sprijinul celuilalt”, adăugând că este „fericită că îi va da lui Bezos toate interesele ei în Washington Post și Blue Origin, precum și 75% din acțiunile lor la Amazon, plus controlul votului asupra acțiunilor ei, pentru a-i susține contribuțiile continue cu echipele acestor companii incredibile.”

Citește și:
Theo Rose, confesiuni dureroase despre viața ei. Prin ce situații neplăcute a trecut artista: „Nu mi-am dorit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people