Lauren Sánchez a surprins la show-ul Dolce & Gabbana într-o rochie cu un corset transparent

Lauren Sánchez a uimit prin apariția ei la show-ul Dolce & Gabbana din Sardinia.

Lauren Sánchez a surprins la show-ul Dolce & Gabbana într-o rochie cu un corset transparent

Lauren Sánchez a ieșit în evidență purtând o rochie transparentă, fără bretele, în timp ce participa la prezentarea Alta Moda a lui Dolce & Gabbana în Sardinia, Italia.

Lauren Sánchez, apariție glam la show-ul Dolce & Gabbana

Pozând pentru fotografi la evenimentul desfășurat la situl arheologic Nora, logodnica lui Jeff Bezos a arătat rochia neagră cu volane, suprapusă peste lenjerie asortată, evidențiindu-i silueta tonifiată. Lăsând rochia spectaculoasă să fie în centrul atenției, Lauren Sánchez a ales să păstreze restul ținutei minimaliste. Ea a optat pentru sandale negre cu toc și a adăugat un plus de strălucire cu cercei cu diamante, lăsându-și părul elegant într-o parte.

sursa:Instagram
sursa: Instagram

Fosta reporteră TV a postat fotografii de la petrecere, care a inclus o reprezentație a Christinei Aguilera cântând „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” în roz și diamante, mulțumind casei Dolce & Gabbana pentru „cea mai magică noapte”.

În ultimele luni, Lauren Sánchez a purtat numeroase ținute provocatoare. În ianuarie, ea a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a logodnicului ei, Jeff Bezos, purtând o altă rochie neagră transparentă Dolce & Gabbana. Brand-ul italian are un loc special în inima ei, deoarece fiul său, Nikko Gonzalez, și-a făcut debutul pe podiumul lor în ianuarie.

Lauren Sánchez a devenit un nume important în lumea modei, participând chiar și la Gala Met 2024 alături de viitorul ei soț. Pentru acest eveniment caritabil, ea a renunțat la un look transparent în favoarea unei rochii de bal alb-negru de la Oscar de la Renta.

Săptămâna trecută, Lauren Sánchez a fost fotografiată plimbându-se cu un jet ski într-un costum de baie din două piese, distrându-se la soare cu Bezos și prietena sa cea mai bună, Kim Kardashian, în Grecia.

Cu siguranță, cei doi nu sunt străini de călătoriile în străinătate, deoarece în decembrie au sărbătorit cea de-a 54-a aniversare a lui Sanchez în St. Barts. Page Six a dezvăluit vestea că Bezos a cerut-o în căsătorie în luna mai a anului trecut, în timp ce se afla în sudul Franței, iar cuplul a continuat să sărbătorească într-o lungă excursie de vară în Europa la bordul iahtului de 500 de milioane de dolari al miliardarului.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez vor semna un acord prenupțial

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru varii publicații că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și de încântați de logodnă. Relația dintre Lauren Sanchez și Jeff Bezos a fost speculată de presă încă din ianuarie 2019, în aceeași lună în care miliardarul a anunțat divorțul de fosta sa soție, Mackenzie Scott, alături de care are patru copii.

Scott și Jeff Bezos nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume.

Se pare, însă, că de data aceasta Jeff Bezos nu vrea să repete greșeala, și că, înainte de a merge la altar cu Sanchez, va semna un contract prenupțial ce îi va proteja averea în valoare de 140 de miliarde de dolari.

Citește și:
Andreea Antonescu, prima reacție după ce fostul ei partener a lansat acuzații dure la adresa ei: „Oamenii sunt obsedați de imagine…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people