Laura Nureldin și-ar fi dat demisia de la Antena 1. De ce ar fi luat prezentatoarea această decizie

Prezentatoarea Laura Nureldin și-ar fi dat demisia de la Antena 1 după patru ani. Care ar fi motivul?

Laura Nureldin și-ar fi dat demisia de la Antena 1. De ce ar fi luat prezentatoarea această decizie

Laura Nureldin ar fi decis să încheie colaborarea cu Antena 1, după patru ani în care s-a aflat în echipa Observator. Aceasta a prezentat jurnalele de prânz din weekend.

Laura Nureldin nu a vorbit până acum public despre presupusa demisie de la Antena 1, însă, cancan.ro a dezvăluit faptul că prezentatoarea TV ar fi luat decizia asta în urma unei nemulțumiri, după ce i s-ar fi impus să prezinte și jurnalul din weekend de la ora 19:00. Aceeași publicație a citat un mesaj pe care l-ar fi transmis Laura Nureldin în legătură cu demisia ei, în care precizează mai multe detalii despre încheierea colaborării cu Antena 1.  

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri. Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni.” Poate că va ajunge și „așa cum trebuie să fie.” Din toate punctele de vedere.” Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, și-ar fi motivat jurnalista Laura Nureldin decizia cu privire la demisia depusă acum câteva zile, relatează cancan.ro.

În 2020, Laura Nureldin își anunța cu mult entuziasm publicul că revine la TV, la pupitrul știrilor de la Antena 1, pentru a prezenta Observatorul de Weekend, de la 13:00 şi 16:00.

„De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?”

Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.

Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am.

Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni”, spunea Laura Nureldin în 2020. 

Laura Nureldin are o experiență vastă în televiziune. După cum transmite paginademedia.ro, cariera ei a început în anul 2002, atunci când a prezentat un jurnal în limba engleză la Realitatea TV. Din 2004 până în 2006, Laura Nureldin a lucrat la Naţional TV, fiind prezentatoare TV, iar din 2006 până în 2010 a fost editoare și prezentatoare la The Money Channel. Parcursul ei a continuat, iar între septembrie 2010 și martie 2011 a prezentat emisiunea „Papucul Doamnei” la TVR 1. O scurtă vreme, mai exact între februarie şi iulie 2012 a fost la TVR Info. Ulterior, a început să lucreze la Antena 3, unde a prezentat știrile din august 2012 şi până în august 2018.

Citește și:
EXCLUSIV: Alina Ceușan – Letter to our baby: „Suntem foarte fericiți că ne-ai ales'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people