Laura Giurcanu, surprinsă alături de presupusul ei iubit, după imaginile apărute cu ea și Aris Eram în ipostaze tandre

Laura Giurcanu a fost surprinsă alături de presupusul ei iubit, după ce a fost fotografiată în ipostaze pasionale cu Aris Eram.

Laura Giurcanu, surprinsă alături de presupusul ei iubit, după imaginile apărute cu ea și Aris Eram în ipostaze tandre

Laura Giurcanu a fost observată într-un centru comercial, mergând la cinema cu presupusul ei iubit, la doar o zi după ce au circulat imagini cu ea în ipostaze tandre cu Aris Eram, fiul Andreei Esca. Concurenta de la America Express a reacționat în urma imaginilor apărute, susținând că nu are nimic de spus.

În momentul începerii filmărilor pentru America Express – Drumul Soarelui, Laura Giurcanu declarase că nu are nicio relație amoroasă și menționase că fostul ei partener i-a creat multe dificultăți în viață, motiv pentru care va face față cu succes provocărilor din competiție.

Laura Giurcanu, surprinsă alături de presupusul ei iubit

După ce s-a întors din competiție, Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani, a fost surprinsă alături de fratele Alexiei Eram, Aris, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce luau cina împreună la un restaurant cu specific indian, iar ulterior s-au sărutat în mașina creatoarei de conținut. Vezi imaginile AICI!

La doar o zi de la apariția imaginilor în spațiul public, Laura Giurcanu a fost surprinsă la mall alături de presupusul ei iubit, Cesar Bitlan, de care se despărțise acum ceva timp. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi la cinema, semn că nu au fost afectați de fotografiile apărute cu creatoarea de conținut și Aris Eram. Vezi AICI imaginile!

În timp ce Aris Eram nu a făcut nicio declarație cu privire la imaginile apărute în presa mondenă, Laura Giurcanu a ținut să precizeze că nu dorește să comenteze nimic.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În septembrie, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost împreună în vacanță în Ibiza, cu un grup de prieteni. Pe rețelele de socializare, fiul Andreei Esca a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare și creatoarea de conținut.

Foto: Instagram

Creatoarea de conținut, înșelată de logodnic

În 2021, Laura Giurcanu anunțase despărțirea de Cesar Bitlan, cu care se și logodise. Creatoarea de conținut a declarat la vremea respectivă că relația s-a încheiat din cauza unei infidelități din partea partenerului ei.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem. Dar această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor.”, declara Laura Giurcanu pe Instagram.

Citește și:
Ce a dezvăluit Britney Spears despre fostul său soț, Sam Asghari, în cartea ei de memorii, scrisă înainte de anunțul divorțului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people