Laura Giurcanu și Aris Eram, surprinși din nou împreună! Imaginea inedită a fost dezvăluită chiar de Andreea Esca

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși într-o nouă ipostază.

Laura Giurcanu și Aris Eram, surprinși din nou împreună! Imaginea inedită a fost dezvăluită chiar de Andreea Esca

Participarea la competiția America Express i-a apropiat considerabil pe Laura Giurcanu și Aris Eram. În ciuda faptului că au fost în echipe diferite, cei doi au reușit să stabilească o conexiune specială, care pare să evolueze. După finala de mare amploare de la Antena 1, cei doi concurenți au rămas extrem de apropiați și au decis să se cunoască mai în profunzime.

Andreea Esca și-a surprins fanii cu o imagine în care cei doi copii ai ei, Aris și Alexia, apar alături de Laura Giurcanu.

„Ca să nu pierd mersul lucrurilor! Tineretul mă ține la curent / în priză”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii de mai jos.

Fanii au reacționat imediat la vederea fotografiei. „La cafea cu fiica si cu nora??” este unul dintre comentariile care a atras multe aprecieri.

Ce cadou ar fi primit Laura Giurcanu de la Aris Eram, după finala America Express

Cei doi au participat la câteva evenimente împreună, iar fanii sunt convinși că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Ba mai mult, o fotografie postată de fratele Alexiei Eram pe Instagram arată ce cadou special a primit Laura Giurcanu, după competiția de la Antena 1.

Cum au fost surprinși Laura Giurcanu și Aris Eram

În debutul noului an, fiul Andreei Esca a reflectat asupra anului 2023 și a selecționat cele mai semnificative momente pe care le-a împărtășit cu urmăritorii săi pe platformele online. Printre acestea, a inclus, desigur, și o fotografie cu Laura Giurcanu.

sursa: Instagram

Mai concret, în imagine, Aris apare alături de Laura Giurcanu și sora lui, iar utilizatorii online au observat un detaliu interesant. În fotografia respectivă, Laura Giurcanu poartă același tricou pe care Aris Eram l-a purtat de mai multe ori în cadrul competiției. Este vorba despre un tricou negru, cu inscripția ‘Calmează-te, Alexia!”. Se pare că Aris i-a dăruit tricoul său Laurei Giurcanu, iar aceasta îl poartă cu mândrie.

Ce declara creatoarea de conținut despre viața sentimentală

Cu ceva timp în urmă, la un eveniment la care au participat amândoi, Laura Giurcanu încerca să țină ascunsă apropierea dintre ea și Aris, dar multe detalii dezvăluie acest aspect.

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu ea și Aris Eram sărutându-se). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, declara Laura Giurcanu.

Când a fost întrebată dacă are intenția să-și refacă viața sentimentală și să caute un partener, Laura Giurcanu a dezvăluit că în prezent se simte bine singură și nu are un plan definit în privința unei relații. Desigur, a subliniat că nu ar respinge oportunitatea de a da o șansă unei posibile relații dacă ar apărea cineva în viitor.

„Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a mai spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Într-un interviu acordat recent, Laura Giurcanu a vorbit deschis despre ce relații are acum cu ceilalți concurenți de la America Express.

„Cred că toată lumea se detașează, au trecut deja multe luni de când filmările s-au terminat și toată lumea este detașată de ideea de concurs și de ce s-a întâmplat. Abia m-am întâlnit cu Romică și Cătălin, am filmat ceva, de acolo vin acum. Suntem în relații foarte bune și cred că toată lumea este la fel! Cred că pot să vorbesc în numele tuturor atunci când zic că toată lumea a rămas în relații OK. E haios, mai ales pentru că noi nu știm ce s-a întâmplat cu celelalte echipe și nu știm ce au făcut ceilalți. E foarte amuzant! Tot ce vedem este nou și știm doar ce am făcut noi două!”, a spus creatoarea de conținut pentru EGO.ro.

Citește și:
Cum arată Anca Dumitra, însărcinată în șase luni. Actrița și-a surprins fanii cu o imagine inedită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people