Laura Giurcanu și Aris Eram au surprins cu o nouă apariție împreună

Laura Giurcanu și Aris Eram au avut o nouă apariție împreună, iar fanii au fost surprinși.

Laura Giurcanu și Aris Eram au surprins cu o nouă apariție împreună

Laura Giurcanu și Aris Eram au surprins cu o nouă apariție care a stârnit o serie de curiozități în rândul fanilor. De ceva timp, circulă zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu, după ce au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau. Până acum, ei nu au confirmat aceste speculații.

Laura Giurcanu și Aris Eram au participat în cadrul competiției America Express de la Antena 1. Creatoarea de conținut a făcut echipă cu buna ei prietenă, Sânziana Negru, în timp ce fiul Andreei Esca a format o echipă alături de sora lui, Alexia Eram

Recent, Laura Giurcanu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o fotografie cu mai mulți prieteni. În imaginea postată de creatoarea de conținut, apare și Aris Eram. Fanii au fost luați prin surprindere de apariția lor. 

De asemenea, Laura Giurcanu a mai publicat pe TikTok un video alături de Aris Eram, în care cei doi imită o discuție care a avut loc la America Express între Alexia Eram și fratele ei.

@lauragiurcanu @Aris Eram ♬ original sound – AntenaPLAY.ro

În prezent, Laura Giurcanu și Aris Eram filmează alături de Sânziana Negru și Alexia Eram „Podcastito Express”, o emisiune online în care sunt discutate alături de diverși invitați, în special cei care au fost implicați în proiectul America Express sezonul șase, cele mai surprinzătoare situații din cadrul emisiunii.

Laura Giurcanu, în vârstă de aproape 27 de ani, și Aris Eram, în vârstă de 20 de ani, au fost surprinși împreună de paparazzi în timp ce luau cina împreună la un restaurant cu specific indian, iar ulterior s-au sărutat în mașina creatoarei de conținut. Vezi imaginile AICI!

În septembrie, Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au fost împreună în vacanță în Ibiza, cu un grup de prieteni. Pe rețelele de socializare, fiul Andreei Esca a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare și creatoarea de conținut. 

Aris Eram a păstrat discreția și nu a făcut până acum nicio declarație cu privire la imaginile apărute în presa mondenă, însă Laura Giurcanu a avut o reacție, precizând că nu dorește să comenteze nimic.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Conform surselor obținute de Unica.ro, bătălia pentru marele premiu din finală s-ar da în principal între echipele conduse de Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Mario Fresh a afirmat mândru la începutul competiției că iubita lui se va întoarce acasă câștigătoare la America Express. În urma informațiilor oferite de Unica.ro, Alexia Eram și fratele ei ar fi ajuns în marea finală a competiției din 2024. În această finală, ei ar concura pentru marele premiu cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Potrivit celor mai recente informații din presa mondenă, echipa care ar fi câștigat America Express 2023 ar fi cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Citește și:
Gina Pistol, confesiuni surprinzătoare despre începutul relației cu Smiley: „Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people