Laura Giurcanu, dezvăluiri despre relația cu Aris Eram. Formează sau nu un cuplu?

Laura Giurcanu a spus adevărul despre viața ei sentimentală.

Laura Giurcanu, dezvăluiri despre relația cu Aris Eram. Formează sau nu un cuplu?

La aproximativ două luni de la momentul în care Laura Giurcanu și Aris Eram, participanții de la America Express, au fost surprinși într-o atmosferă romantică în mașină, Laura Giurcanu dezvăluie adevărul despre relația dintre ei. 

Laura Giurcanu a traversat o perioadă dificilă în dragoste acum ceva timp, când a descoperit că partenerul cu care se logodise a fost infidel. În acea perioadă, cei doi au pus capăt relației, însă au fost surprinși împreună după întoarcerea ei din America Express. Cu toate acestea, imaginile cu Laura Giurcanu și Aris Eram sărutându-se au stârnit controverse, iar fanii s-au întrebat dacă cei doi formează în prezent un cuplu sau nu.

Laura Giurcanu a spus adevărul despre viața sentimentală

Laura Giurcanu a confirmat că nu se află într-o relație nici cu Aris Eram, nici cu fostul ei iubit. Ea afirmă că se bucură de statutul de femeie singură și că totul este în regulă în această privință. Cu o notă sarcastică, a menționat că nu știe nimic despre imaginile cu Aris Eram.

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Când a fost întrebată dacă are intenția să-și refacă viața sentimentală și să caute un partener, Laura Giurcanu a dezvăluit că în prezent se simte bine singură și nu are un plan definit în privința unei relații. Desigur, a subliniat că nu ar respinge oportunitatea de a da o șansă unei posibile relații dacă ar apărea cineva în viitor.

„Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a mai spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Ce spune fosta concurentă de la America Express despre ceilalți participanți

Într-un interviu acordat recent, Laura Giurcanu a vorbit deschis despre ce relații are acum cu ceilalți concurenți de la America Express.

„Cred că toată lumea se detașează, au trecut deja multe luni de când filmările s-au terminat și toată lumea este detașată de ideea de concurs și de ce s-a întâmplat. Abia m-am întâlnit cu Romică și Cătălin, am filmat ceva, de acolo vin acum. Suntem în relații foarte bune și cred că toată lumea este la fel! Cred că pot să vorbesc în numele tuturor atunci când zic că toată lumea a rămas în relații OK. E haios, mai ales pentru că noi nu știm ce s-a întâmplat cu celelalte echipe și nu știm ce au făcut ceilalți. E foarte amuzant! Tot ce vedem este nou și știm doar ce am făcut noi două!”, a spus creatoarea de conținut pentru EGO.ro.

În ceea ce privește imaginile în care a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram, Laura Giurcanu a făcut o declarație neașteptată.

„Nu știu ce am făcut! Rămâne un mister, dacă interesează pe cineva! Dar nu cred că interesează pe prea multă lume, sincer!”, a spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people