Laura Giurcanu, dezvăluiri despre cum ar arăta relația perfectă și viața de familie: „Mă simt tot mai pregătită pentru asta”

Laura Giurcanu a vorbit despre cum arată pentru ea relația ideală.

Laura Giurcanu, dezvăluiri despre cum ar arăta relația perfectă și viața de familie: "Mă simt tot mai pregătită pentru asta"

Laura Giurcanu dezvăluia în urmă cu un an detalii despre cum arată relația perfectă pentru ea și dacă se vede în ipostaza de mamă. Vedeta, care a plecat în „America Express” alături de buna sa prietenă, Sânziana Negru, a oferit un interviu detaliat despre motivele din spatele participării sale la Survivor și viața de familie.

Anul trecut, imediat după participarea sa la Survivor România, Laura Giurcanu a acordat un interviu detaliat în care a discutat despre cariera și viața sa personală. În cadrul acestui interviu, ea a dezvăluit cum percepe relația ideală, deși a trecut prin dezamăgiri în dragoste. Creatoarea de conținut a adăugat că, deși nu și-a imaginat niciodată că va fi mireasă, este deschisă la gândul de a avea o familie și copii.

„O relație fericită, pentru mine, înseamnă un context în care te simți în siguranță emoțional, în care te poți exprima liber și în care ai oportunitatea de a fi o versiune frumoasă a ta. Viața în doi înseamnă, cu siguranță, și compromis, însă nu îl văd ca pe ceva negativ. I-aș spune mai degrabă flexibilitate și capacitate de adaptare, în fond asta este, adaptare la un alt om.”, declara Laura Giurcanu pentru viva.ro în urmă cu ceva timp.

Laura Giurcanu, dezvăluiri despre relație și copii

Întrebată dacă s-a vizualizat în ipostaza de mireasă, Laura Giurcanu a declarat că este deschisă către căsătorie, chiar dacă nu este un țel în viața ei. Pe de altă parte, vedeta a recunoscut că își dorește copii, iar cu trecerea timpului se simte tot mai pregătită pentru a-și întemeia o familie.

„Nu m-am visat niciodată mireasă. Nu spun că nu se va întâmpla, am inima deschisă, însă nu mă gândesc în direcția aia. Copii îmi doresc, cu siguranță, iar cu timpul mă simt tot mai pregătită pentru asta, dar am încredere că totul se întâmplă la timpul perfect.”, a mai spus vedeta.

Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de Aris Eram

Recent, au apărut imagini cu Laura Giurcanu sărutându-se cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, într-o mașină. Cu toate acestea, a doua zi, ea a fost observată alături de fostul ei logodnic, Cesar la cinema într-un mall din București.

 Concurenta de la America Express a reacționat în urma imaginilor apărute cu ea și Aris, susținând că nu are nimic de spus. În momentul începerii filmărilor pentru America Express – Drumul Soarelui, Laura Giurcanu declarase că nu are nicio relație amoroasă și menționase că fostul ei partener i-a creat multe dificultăți în viață, motiv pentru care va face față cu succes provocărilor din competiție.

După ce s-a întors din competiție, Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani, a fost surprinsă alături de fratele Alexiei Eram, Aris, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce luau cina împreună la un restaurant cu specific indian, iar ulterior s-au sărutat în mașina creatoarei de conținut. Vezi imaginile AICI!

La doar o zi de la apariția imaginilor în spațiul public, Laura Giurcanu a fost surprinsă la mall alături de presupusul ei iubit, Cesar Bitlan, de care se despărțise acum ceva timp. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi la cinema, semn că nu au fost afectați de fotografiile apărute cu creatoarea de conținut și Aris Eram. Vezi AICI imaginile!

Citește și:
Familia lui Matthew Perry, primele declarații despre moartea actorului: „Avem inima frântă'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people