Laura Cosoi se întoarce pe micile ecrane. În ce proiect TV va fi văzută actrița: „Am inspirat scenariștii să scrie acest rol dedicat mie”

Laura Cosoi se întoarce pe micile ecrane cu un nou proiect inedit.

Laura Cosoi se întoarce pe micile ecrane. În ce proiect TV va fi văzută actrița: "Am inspirat scenariștii să scrie acest rol dedicat mie"

După o pauză de 15 ani de la ultimul episod al serialului „La Bloc”, Laura Cosoi revine pe micile ecrane într-o nouă comedie, în producția „Bravo, tată!” de la Antena 1. În acest proiect, vedeta va interpreta un rol provocator, care a fost scris special pentru ea.

Actrița, cunoscută pentru colaborarea sa de succes cu Dana Rogoz și Tily Niculae în trecut, a dezvăluit, într-un interviu pentru Fanatik.ro, frica pe care o resimte de fiecare dată când se află la filmările unei producții. De la apariția sa în „La Bloc” până în prezent, Laura Cosoi a avut o evoluție semnificativă din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, o teamă persistă: aceea de a părea ridicolă în fața publicului.

În serialul „Bravo, tată”, Laura Cosoi va interpreta rolul unei femei cu „abilități” extraordinare. Personajul ei, deși pare a fi departe de realitate, va reuși cu siguranță să atragă atenția tuturor. Laura Cosoi va fi Letiția în acest serial și joacă alături de alte personalități cunoscute, cum ar fi Răzvan Fodor, Ana Odagiu, Liviu Vârciu și Cosmin Natanticu, printre alții.

„Am inspirat scenariștii să scrie acest rol dedicat mie 100%. E un compliment fantastic când inspiri pe cineva să creeze un personaj. Îmi face mare plăcere să fac parte din această echipă. Sunt Letiția. Sunt super-orientată pe spiritualitate, meditație. Curăț chakrele familiei, lucrez pe constelații familiale. Poate fi un personaj ușor desprins de realitate. E, însă, cumva mai în realitate decât oricine, de fapt”,a declarat Laura Cosoi pentru Fanatik.ro

Au trecut 15 ani de la apariția în „La Bloc”

Întrebată cum vede pauza de la actorie, Laura Cosoi a spus că a reușit să se surprindă pe ea însăși de foarte multe ori la filmări. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că nu a scăpat de teama de a cădea în penibil.

Mă surprind de foarte multe ori pe set făcând lucruri pe care în mod normal dacă le-aș vedea sau mi-ar spune cineva că ar trebui să fac anumite scene, aș crede că nu le-aș putea face. Practic, renasc de undeva fără să am un simț al ridicolului, de fapt eu având un simț al ridicolului foarte dezvoltat. Mă arunc în niște situații în care în mod conștient și de teama ridicolului n-aș face-o. Se pare că undeva în mine există o doză de nebunie. O duc până la capăt. Comedia te implică și trebuie să te arunci mult. Comediile întotdeauna au o linie fină, e foarte greu să faci comedie. E cel mai greu de realizat. Are multe nuanțe, e ca o formulă matematică.

Dacă nu îți iese formula aia chimică, de matematică, de ritmicitate e un eșec total. Sacadarea asta și ritmul ăsta trebuie prins. Nu știu, e o rețetă pe care trebuie s-o stăpânești foarte bine. Ridicolul vine din a fi în afara rolului, în afara situației. Să nu te acordezi, practic, ca într-o orchestră cu ceilalți, e nasol”, a completat actrița.

Citește și:
Prima vedetă care confirmă că va participa la Survivor România All Stars 2024: „Este vorba de transformarea mea ca om'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people