Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru fiica ei cu ocazia zilei sale onomastice: „Copilul nostru bun și senin”

Laura Cosoi i-a transmis fiicei sale o urare emoționantă cu ocazia zilei sale onomastice.

În curând, Laura Cosoi va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. Cu ocazia zilei onomastice a fiicei sale cele mici, Lara, actrița a postat un video emoționant pe rețelele de socializare, alături de un mesaj pe măsură.

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru fetița sa

Laura Cosoi este cunoscută pentru relația apropiată pe care o are cu internauții și împărtășește adesea imagini pe rețelele de socializare cu fiicele sale. De această dată, vedeta i-a transmis micuței sale un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale onomastice.

„La mulți ani, Elena! Te iubim atât de mult copilul nostru senin și bun”, este mesajul Laurei Cosoi de pe Instagram.

Vedeta se pregătește să nască al patrulea copil

Laura Cosoi a dezvăluit faptul că a filmat recent ultima ediție din acest sezon din emisiunea „Vacanță de vedetă” de la Antena Stars. Alături de invitații săi, actrița le prezintă telespectatorilor diverse destinații de călătorie, atât din România, cât și din străinătate. Vedeta va lua o pauză pentru că se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Însă, Laura Cosoi a ținut să precizeze că publicul va avea ocazia să vadă emisiunile în care ea este în postura de gazdă și în perioada în care va fi în pauză. 

„Echipa @vacantadevedetaantenastars este cea mai grozavă echipă cu putință. Mă bucur că sunt alături de ei în această minunată călătorie profesională, dar și personală. Dincolo de filmările pentru edițiile speciale dedicate vouă, publicului, m-am simțit tare răsfățată și protejată. Azi am filmat ultima ediție din acest sezon și practic intru într-o mică vacanță prenatală, dar pe ecran vom rămâne împreună, weekend de weekend, chiar și pe parcursul verii pentru că lumea asta este uimitoare și plină de surprize pe care noi le descoperim alături de invitații speciali care ne calcă pragul! Și vreau să vă mulțumesc că ne sunteți alături și că ne urmăriți în număr atât de mare. Îmi dau seama că suntem o sursă de inspirație și asta ne umple inimile de bucurie”, a transmis Laura Cosoi pe Instagram.

Pentru Laura Cosoi, a fost o surpriză extrem de plăcută vestea că este însărcinată cu al patrulea copilul. Actrița nu a ascuns niciodată faptul că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, își doresc să își mărească familia. 

„O surpriză ținând cont de vârsta pe care o am! Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții mele, în care nu m-am așteptat să se mai întâmple! Când mă întrebai, spuneam că îmi mai doresc un copil! Cosmin și-a dorit foarte mult, s-a și exprimat în sensul acesta! Eu ziceam că o să se întâmple dacă vrea Dumnezeu! Cumva, cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla! Și el are 48 de ani, nu suntem la prima tinerețe. Dată fiind situația în care mă aflam, cu tot contextul, a fost o surpriză superbă! Am plănuit copilul, ni l-am dorit foarte mult, dar am fost surprinși că s-a întâmplat! Nu îți iese tot timpul!”, a declarat Laura Cosoi pentru Ego.ro

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people