Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru Cosmin Curticăpean, cu ocazia zilei sale de naștere

Laura Cosoi i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere.

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru Cosmin Curticăpean, cu ocazia zilei sale de naștere

Laura Cosoi și soțul ei au sărbătorit ziua lui de naștere printr-o postare emoționantă. Actrița i-a urat partenerului ei de viață un călduros „La mulți ani”, alături de o declarație de dragoste adorabilă. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cosmin Curticăpean a avut parte de toată atenția celor dragi, iar soția lui a avut grijă să se simtă cel mai special.

Laura Cosoi l-a celebrat pe soțul ei, Cosmin Curticăpean, chiar în timpul vacanței. Omul de afaceri a împlinit 46 de ani și se bucură de o frumoasă familie alături de actriță și fetițele lor, Rita, Vera și Lara. Pe platformele de socializare, vedeta a împărtășit mai multe fotografii speciale, împreună cu un mesaj dedicat soțului său.

Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua soțului ei

Actrița și soțul ei au o frumoasă poveste de dragoste care durează de 10 ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la un restaurant și au început ulterior să aibă o relație apropiată, iar acum sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc.

Pe data de 19 iulie, actrița a sărbătorit ziua soțului ei. Chiar dacă rolul de părinți poate fi uneori provocator, ei se descurcă de minune și formează o echipă perfectă pentru creșterea și educarea micuțelor. Cum este foarte activă pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie superbă de familie, însoțită de o declarație de dragoste.

„Oare ce aș putea să îți dăruiesc mai mult, tati, dacă nu buchețelul acesta de fetițe tandre și iubitoare?! Te prețuim și îți mulțumim pentru grija cu care ne acoperi zi de zi! Te iubim 💌 Suntem tare norocoase. La mulți ani 🎈”, a transmis Laura Cosoi.

Cum se înțeleg cei doi

Laura Cosoi și-a obișnuit fanii cu sinceritatea cu care abordează atât momentele frumoase, cât și cele neplăcute din viața ei. Acum ceva timp, vedeta a vorbit deschis despre căsnicia pe care o are cu partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta și nu s-a ferit să împărtășească detalii din viața ei de familie. Pentru VIVA!, actrița a făcut mărturisiri despre clipele mai puțin plăcute prin care au trecut.

„Cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine. E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici.”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată.

Citește și
Cătălina Grama, anunț surprinzător despre fiica ei, Zora: „Începem în curând'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people