Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua de naștere a soțului ei, Cosmin Curticăpean: „Nu ne-am săturat deloc”

Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant pentru Cosmin Curticăpean de ziua lui de naștere.

Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua de naștere a soțului ei, Cosmin Curticăpean: "Nu ne-am săturat deloc"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată. În curând, actrița și partenerul ei vor deveni părinți pentru a patra oară.

Laura Cosoi, mesaj de ziua de naștere a soțului ei

Soțul actriței, Cosmin Curticăpean, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar vedeta i-a făcut o declarație specială cu această ocazie. Cei doi au o relație de 12 ani, dar se cunosc de peste două decenii. În acești ani, au reușit să formeze o familie frumoasă, mai ales că sunt părinții a trei fetițe frumoase și așteaptă să se nască a patra.

Vedeta a scris un text emoționant, amintindu-și de perioada în care s-au cunoscut, acum 21 de ani. De-a lungul anilor, au acumulat numeroase amintiri și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Deși au deja trei fetițe și așteaptă să se nască a patra, nu uită să prețuiască clipele petrecute în doi.

„21 de ani de prietenie, azi 12 ani de relație, anul acesta 9 ani de căsnicie și în curând vine pe lume al patrulea pui în viața noastră. Nu știu dacă înseamnă mult sau puțin, dar știu că nu ne-am săturat deloc și că mai avem încă loc unul pentru celălalt. Nu este întotdeauna ușor, dar ne iubim. Mult! La mulți ani iubitule bun! Iți mulțumesc că ești, ‘la bine și la greu!'”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Ce semnificație au numele fetițelor

Foarte mulți se întreabă cum reușește Laura Cosoi să păstreze un echilibru între viața ei profesională și cea personală. Actrița este însărcinată pentru a patra oară și este foarte implicată în creșterea celor trei fiice ale sale, Rita, Vera și Lara. În plus, vedeta se ocupă activ și de proiectele ei profesionale.

„Reușesc să-mi împart timpul destul de bine. Când ai o familie numeroasă, este foarte important să fii organizat și singurele momente care îmi dau liniște sunt cele în care sunt alături de copii și de Cosmin, când reușim să luăm cina împreună, să gătim, să ieșim în parc, în natură, îmi place să mergem cu bicicletele, să facem drumeții pe munte și în timpul rămas pot să merg la masaj sau să mă văd cu prietenii!”, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Laura Cosoi a mai dezvăluit că numele alese pentru fetițele ei au semnificații speciale.

„Evident că fiecare nume în parte a fost ales cu atenție și fiecare în parte are o semnificație deosebită pentru familia noastră. Fiecare copil are încă un nume, de sfânt, și fiecare a venit și cu o energie specială, spre exemplu pe Rita o văd ca pe un copil Pace, pe Vera o asociez cu Lumina, iar Lara este ca o Muzică”, a mai spus Laura Cosoi pentru aceeași sursă. 

Laura Cosoi se pregătește să devină în curând mamă pentru a patra oară. Actrița este extrem de fericită și recunoscătoare pentru faptul că sarcinile sale au decurs fără probleme majore de sănătate și fără a-i diminua dorința de a experimenta din nou bucuria maternității. Vedeta nu se percepe drept o mamă eroină și se bucură de faptul că are fetițe foarte blânde și empatice, dar mai presus de toate, sănătoase.

„Sincer, parcă nu mă pot identifica cu această cifră și nici nu mă consider mama-eroină. Pur și simplu, așa a fost să fie, să mi se întâmple și mă bucur de fiecare etapă a vieții mele, de copiii mei, care sunt minunați. Avem noroc cu fetițele noastre, pentru că sunt foarte dulci, cuminți și înțelegătoare și, mai mult decât orice, sunt sănătoase, ceea ce e cel mai important. Recunosc că sunt norocoasă, nu am trecut prin sarcini grele, nici prin nașteri complicate, am născut foarte ușor și natural, de fiecare dată și cred că asta ne-a încurajat să mergem mai departe. Întotdeauna am spus că, atâția copii câți ne dă Dumnezeu, îi vom primi și se pare că Dumnezeu e foarte bun cu noi. Deși avem vârstele pe care le avem, atât eu, cât și Cosmin, casa continuă să se umple de copilași”, a spus Laura Cosoi pentru TVmania.ro.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people