Laura Cosoi, mărturisiri despre prietenia cu Adela Popescu. Ce a spus actrița despre legătura lor specială: „M-a ajutat într-un moment foarte delicat”

Laura Cosoi a vorbit despre prietenia de lungă durată pe care o are cu Adela Popescu.

Laura Cosoi, mărturisiri despre prietenia cu Adela Popescu. Ce a spus actrița despre legătura lor specială: "M-a ajutat într-un moment foarte delicat"

Laura Cosoi și Adela Popescu sunt prietene de foarte mulți ani. În trecut, cele două au fost implicate în mai multe proiecte, iar în acest an s-au întâlnit din nou pe platourile de filmare cu ocazia comediei „Retreat Vama Veche” regizată de Petre Năstase, care va fi lansată la începutul anului următor.

Și în ziua de astăzi, cele două sunt foarte apropiate și le leagă o relație de prietenie. Laura Cosoi a vorbit recent despre cum s-a cunoscut, de fapt, cu Adela Popescu. Actrița a mărturisit faptul că vedeta i-a fost alături atunci când a întâmpinat un moment delicat în viață și că mereu o va considera o persoană specială. 

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc. Și apoi ne-am împrietenit. Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă. Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech Știri.

Laura Cosoi a jucat alături de Dana Rogoz în serialul „La bloc”, care a fost difuzat de PRO TV din 2002 și până în 2007. Din distribuție au făcut parte și Tily Niculae, Alina Chivulescu, Mariana Dănescu, Dragoș Moștenescu, Mihai Coadă, Emil Mitrache, Anca Țurcașiu, Vasile Muraru, Adrian Nartea, Cosmin Seleși și Gheorghe Ifrim. 

Serialul „La bloc” le-a adus împreună pe Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae. Rolurile pe care le-au interpretat au venit și cu celebritatea lor, iar în acea perioadă publicul le asocia destul de repede cu personajele din proiect. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la terminarea serialului și acum toate sunt implicate în diverse proiecte și se preocupă de viețile lor, încă mai sunt apropiate și între ele există o relație de prietenie.

„Da, e o relație de prietenie pe viață. Ea (n.r – Tily Niculae) e la facultate. Face o facultate acum, în perioada asta, și este plecată un timp. Dar mi se pare că indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie ne leagă pentru totdeauna. Dacă, de exemplu, aș simți că sunt într-o situație limită, aș putea să apelez la ele fără probleme”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro.

De asemenea, Laura Cosoi a mai vorbit și despre prejudecățile care au venit în urma personajului pe care l-a jucat. Dacă inițial a fost surprinsă și nu înțelegea, ulterior a început să nu o mai intereseze acest aspect. 

„Prima oară m-a contrariat, mi se părea absolut absurd să nu faci diferența între personaj și persoană. Apoi am început să mă distrez pe seama celor ce credeau că sunt Adina în realitate. Am început să fac glume gen Adina, ca să mă distrez eu. Și apoi mi-a trecut, evident că nu mă mai interesa să impresionez pe nimeni, pentru că eram foarte sigură pe mine, pe calitățile mele în ceea ce privește actoria”, a completat Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Andreea Antonescu, mărturisiri despre schimbările din viața ei amoroasă de când este mamă a două fetițe: „Sunt tare bucuroasă și împlinită!’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people