Laura Cosoi, imagine cu darul pe care l-a primit de la mama ei înainte să se stingă din viață

Laura Cosoi a anunțat recent că mama ei a murit.

Laura Cosoi, imagine cu darul pe care l-a primit de la mama ei înainte să se stingă din viață

Laura Cosoi traversează clipe extrem de dificile. Actrița a anunțat marți, 19 decembrie 2023, faptul că mama ei a murit. Vedeta a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare și nu a oferit detalii referitoare la cauzele decesului.

Laura Cosoi și-a anunțat urmăritorii din mediul online că mama ei s-a stins din viață. Actrița nu a oferit mai multe informații referitoare la cauza morții, însă a transmis un mesaj emoționant, alături de o imagine cu mama ei, Ligia Cosoi. 

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul!
Mami, te iubim dincolo de viața asta!

Ești în inima noastră”, se arată în mesajul publicat de Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi le-a arătat persoanelor care o urmăresc pe Instagram cadoul pe care l-a primit din partea mamei sale, înainte ca aceasta să se stingă din viață. 

„Crinii primiți de la mama duminică. Te iubesc atât de mult!”, a transmis Laura Cosoi alături de fotografia cu crinii pe care i-a dăruit mama ei. 

Foto: Instagram

Acum câteva luni, Laura Cosoi a vorbit cu drag despre mama ei, Ligia Cosoi. Vedeta a făcut mărturisiri despre relația lor, dar și despre sfaturile pe care le-a primit din partea mamei sale.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria. Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune „Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeauna vei fi fericită dacă vei și munci”, a declarat Laura Cosoi pentru FRESH by Unica.

În 2021, mama Laurei Cosoi a vorbit pe larg despre felul în care a trecut peste cancer și despre cum s-a raportat la boală și la copiii ei atunci când a primit diagnosticul.

Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi, a fost diagnosticată cu cancer în 2008, o veste șocantă cu atât mai mult cu cât boala de care suferea era înaintată, aproape inoperabilă. Aceasta a făcut declarații în cadrul unui proiect organizat de Asociația „Bucuria de a fi” la care a luat parte și a povestit cum diagnosticul său a venit pe neașteptate.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital și aparent eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simțeam vinovată că nu am făcut controale la timp și acum copiii își ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine și nu înțelegeam de ce mă luau și mă plimbau să-mi mai iau gândul”, a povestit Ligia Cosoi.

Însă mama Laurei Cosoi și-a pus toate forțele la luptă, și a beneficiat atât de tratamentul dur oferit de medicii care s-au ocupat de ea, cât și de adjuvante naturiste.

„Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi, și foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții”, a mai declarat aceasta.

„Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist dar, din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, a concluzionat mama Laurei Cosoi.

Citește și:
Shannen Doherty, declarații emoționante după ce cancerul i s-a extins la oase: Nu vreau să mor'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people