Laura Cosoi, dezvăluri despre cum au primit cele trei fetițe ale sale vestea că familia lor se mărește: „Eram pe plajă în Thailanda când le-am spus”

Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil.

Laura Cosoi se află într-o perioadă minunată a vieții sale, anunțând cea de-a patra sa sarcină. Cu toate acestea, actrița traversează și o perioadă dificilă, deoarece mama ei a decedat recent. După doar două săptămâni de la pierderea mamei, vedeta a anunțat că este din nou însărcinată. Actrița a dezvăluit vestea pe 2 ianuarie, în aceeași zi în care a împlinit 42 de ani.

Laura Cosoi, mamă a trei fetițe adorabile, se pregătește să își întâmpine cel de-al patrulea copil în curând. Admirată de numeroasele ei fane, dedicată complet rolului său de părinte și soție, vedeta a stârnit curiozitatea multora cu privire la modul în care gestionează toate responsabilitățile zilnice, mai ales că este însărcinată pentru a patra oară. Într-un interviu recent, actrița a dezvăluit detalii despre viața sa de mamă și despre cum și-a anunțat fiicele că familia lor se mărește.

„Cosmin a aflat în același timp cu mine, când mi-am făcut testul, iar fetelor le-am dat vestea de ziua mea, eram pe plajă în Thailanda când le-am spus că, anul acesta, la vară, va mai veni un bebeluș în familia noastră, moment în care au început să sară, să țipe de bucurie și să dea pupici burticii, unde era bebelușul”, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!.

Actrița a mai vorbit și despre modul în care ea și soțul ei și-au împărțit responsabilitățile de familie.

„Rolurile noastre sunt împărțite de ceva vreme, astfel că dimineața suntem amândoi cu fetele, le pregătim de grădiniță și creșă, apoi fiecare pleacă în treaba lui și, după-amiaza, mergem să le luăm pe rând sau împreună și facem lucruri cu ele. Fie acasă, fie în curte, fie pe strada de lângă casă, fie în parc, fie gătim, fie avem musafiri și, astfel, după-amiaza este dedicată familiei, motiv pentru care încercăm să terminăm totul la timp. Sau, dacă avem momente aglomerate, când nu reușim să ne adunăm, apelăm la părinții lui Cosmin, care vin de la Târgu Mureș și ne mai ajută din când în când, sau apelăm la o familie vecină pe care o rugăm să ne mai ajute, să ia copiii de la grădiniță sau de la creșă, când noi nu reușim. Nu ne-am gândit la o bonă pentru viitor, dar vom vedea la toamnă”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Laura Cosoi a vorbit deschis despre responsabilitățile de mamă

Laura Cosoi are trei fiice minunate și perfect sănătoase: Lara, Rita și Vera. În curând, ea va aduce pe lume un nou membru al familiei. Actrița este extrem de fericită și recunoscătoare pentru faptul că sarcinile sale au decurs fără probleme majore de sănătate și fără a-i diminua dorința de a experimenta din nou bucuria maternității. Deși este admirată de atât de multe persoane, Laura Cosoi nu se percepe ca o mamă eroină. Actrița se bucură de faptul că are copii foarte blânzi și empatici, dar mai presus de toate, sănătoși.

„Sincer, parcă nu mă pot identifica cu această cifră și nici nu mă consider mama-eroină. Pur și simplu, așa a fost să fie, să mi se întâmple și mă bucur de fiecare etapă a vieții mele, de copiii mei, care sunt minunați. Avem noroc cu fetițele noastre, pentru că sunt foarte dulci, cuminți și înțelegătoare și, mai mult decât orice, sunt sănătoase, ceea ce e cel mai important. Recunosc că sunt norocoasă, nu am trecut prin sarcini grele, nici prin nașteri complicate, am născut foarte ușor și natural, de fiecare dată și cred că asta ne-a încurajat să mergem mai departe. Întotdeauna am spus că, atâția copii câți ne dă Dumnezeu, îi vom primi și se pare că Dumnezeu e foarte bun cu noi. Deși avem vârstele pe care le avem, atât eu, cât și Cosmin, casa continuă să se umple de copilași”, a spus Laura Cosoi pentru  TVmania.ro.

Actrița urmează să nască al patrulea copil

Laura Cosoi se străduiește să păstreze o atitudine pozitivă și calmă în fața unei avalanșe de responsabilități. Secretul succesului ei constă în trăirea în prezent, fără a-și impune așteptări prea mari asupra propriilor capacități.

„Cred că trebuie să iau lucrurile încet, să nu mă precipit și, în general, când am foarte multe lucruri de făcut, recunosc că, mai întâi, stau și privesc situația în ansamblu, iau totul cu pași mici și exersez trăitul în prezent, cât de mult pot, fără să mă uit înapoi sau înainte; încerc să fac bine ceea ce fac astăzi. Nu știu până când voi lucra, însă îmi doresc ca, spre sfârșitul sarcinii, să mă mai liniștesc, să stau cu familia mea și să ne bucurăm de această etapă frumoasă. Îmi doresc ca 2024 să nu ne provoace, să fie un an frumos, să fim sănătoși, noi și copiii și să avem cât mai multe momente speciale, împreună, iar pe plan profesional, la fel, să fie un an cât mai bun!”, a mai spus Laura Cosoi pentru sursa citată. 

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluiri inedite despre începutul carierei sale. De ce le-a ascuns părinților activitatea ei: „Au fost un pic necăjiți'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people