Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cum mențin armonia în cuplu: „Mai sunt momente grele”

Laura Cosoi a vorbit despre armonia din cuplu și cum se înțelege cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cum mențin armonia în cuplu: "Mai sunt momente grele"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile cele mai solide din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi sunt părinți pentru trei fetițe superbe, care le fac fiecare zi mai specială. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că au trecut și prin momente mai dificile în căsnicia lor de-a lungul anilor.

Participând la un eveniment, Laura Cosoi a dezvăluit că ea și soțul său reușesc să-și găsească timp pentru momentele lor speciale, chiar dacă este vorba de o scurtă perioadă petrecută împreună. Actrița și Cosmin Curticăpean au împreună trei copii și sunt alături de micuțe în toate aventurile lor, inclusiv în timpul vacanțelor.

Laura Cosoi, despre relația cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi recunoaște că nu este deloc simplu să împartă echitabil responsabilitățile dintre rolul de mamă și cariera sa profesională, dar este susținută de soțul ei, care se ocupă de cele trei fetițe în timp ce ea este ocupată cu filmările. Actrița subliniază că acordă aceeași importanță relației lor de cuplu și că ea și soțul ei găsesc întotdeauna momente pentru a petrece timp împreună, iar uneori se bazează pe ajutorul bunicilor.

„Nu știu dacă există o rețetă, dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa. Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil”, a spus vedeta la Antena Stars, potrivit Spynews.ro

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au luat în mai multe rânduri cu ei fetițele în vacanțe și admit că nu este deloc o sarcină ușoară, însă acest lucru nu îi împiedică să exploreze lumea împreună. Atunci când a fost întrebată dacă crede că viața lor de cuplu s-a schimbat semnificativ, Laura Cosoi a dezvăluit că transformările au devenit evidente abia după nașterea celei de-a treia fiice.

„Se schimbă dinamica, dar viața noastră nu s-a schimbat foarte mult la primii copii. Apoi la al treilea deja da, pentru că ești cu copiii non-stop. Noi suntem mereu cu ei, nu facem nimic fără ei și e cam greu să te regăsești în afara familiei, dar face eforturile, iar eforturile par că dau roade, deci e bine”, a mai spus actrița Antena Stars.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aceleași principii după care se ghidează în viață, drept dovadă astăzi formează un cuplu solid. Actrița a recunoscut de mai multe ori faptul că au apărut mai multe provocări în familia lor de când a devenit mamă pentru a treia oară, însă vedeta și soțul ei se așteptau să fie așa.

Citește și:
Câți bani ar câștiga Irina Fodor ca prezentatoare a emisiunii America Express. Suma este una considerabilă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people