Laura Cosoi, dezvăluiri despre cum au aflat fiicele sale că vor avea o soră: „Nu am vrut să las la voia întâmplării”

Laura Cosoi a dezvăluit cum au aflat fiicele sale că vor avea încă o soră.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară acum două săptămâni, iar familia ei este cât se poate de încântată. Cele trei fiice ale sale au fost foarte bucuroase de sosirea unui nou membru în familie. Actrița le-a dat vestea într-un mod special, dorind să marcheze acest moment prin imagini inedite.

Cum le-a spus Laura Cosoi fiicelor sale că vor avea o soră

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, trăiesc acum o bucurie imensă în familie. Laura a mărturisit că amândoi își doreau încă un copil, iar acest lucru s-a concretizat în visul ei din urmă cu doi ani. Recent, vedeta a împărtășit pe Instagram câteva imagini din momentul în care le-a dezvăluit celor trei fetițe că vor avea o surioară. Laura a dorit să creeze un moment deosebit pentru această veste, explicându-le fetițelor despre numele ales pentru nou-născută și despre cum a fost decizia luată.

„Fetele au aflat târziu că în viețile lor urmează să apară o surioară, dar nu am vrut să las la voia întâmplării acest moment. Am marcat evenimentul cu un picnic în livadă, înconjurați de natură, în mângâierea razelor de soare, la apus. A fost surpriza mare și bucurie pe măsură! Când baloanele roz au ieșit din cutie și au realizat că va fi fetiță, că deja are și numele ales, Aida, ne-a cuprins pe toți o emoție de nedescris. Eu mă uitam încontinuu la Cosmin și abia îmi stăpâneam lacrimile. Fetițele strigau la unison ‘Aida’ cu glascioarele lor copilăroase. A fost exact așa cum m-am așteptat, ele bune și ‘materne’ în așteptarea lor încă de pe atunci mult iubite”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

Laura Cosoi a dezvăluit pe rețelele de socializare că a născut, cu această ocazie dând publicității atât prima imagine cu cel de-al patrulea copil al său, cât și oferind detalii despre numele și sexul bebelușului.

Astfel, Laura Cosoi a anunțat că al patrulea copil al său este tot o fetiță, pentru care a ales numele Aida.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

Artista s-a întors pe platourile de filmare

La nici două săptămâni de când a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

„Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu.
Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră!
P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul”, a povestit actrița pe internet.

Laura Cosoi a oferit și primul interviu după ce a născut-o pe cea de-a patra fetiță a ei.

„Încă nu-mi dau seama prea bine ce e cu mine legat de patru, de cifra asta, în sensul că încet, încet iau lucrurile, să nu fiu copleșită, le iau cum vin, mă adaptez. Astăzi a venit Rita cu mine la filmare pentru că și-a dorit foarte mult să fie cu mine, și i-am îndeplinit această dorință. Data viitoare va fi Vera probabil alături de mine.”, a spus Laura Cosoi pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people