Laura Cosoi, dezvăluiri despre al patrulea ei copil, care urmează să vină în curând pe lume: „Nu m-am oprit”

Laura Cosoi se pregătește să aducă pe lume cel de-al patrulea copil.

Laura Cosoi va deveni în curând din nou mamă. Actrița este însărcinată pentru a patra oară și așteaptă cu nerăbdare momentul în care copilul ei va veni pe lume. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara.

Pentru Laura Cosoi, a fost o surpriză extrem de plăcută vestea că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița nu a ascuns niciodată faptul că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, își doresc să își mărească familia.

Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina

Laura Cosoi se află în ultima etapă a sarcinii, urmând să devină mamă pentru a patra oară, dar este admirabil de energică. Prezentatoarea TV continuă să fie la fel de implicată în viața profesională și își gestionează cu grijă energia pentru a se ocupa de toate detaliile legate de venirea celui mai nou membru al familiei.

„În următoarea perioadă eu m-am gândit că am intrat într-un concediu prenatal, însă nu am prea intrat, pentru că mai am filmări (…) Mai am proiectele mele, nu m-am oprit, însă recunosc că îmi place foarte mult să-mi petrec timpul cu copiii acum, să mă gândesc pentru bebeluș ce pregătesc, camera, am foarte multe idei, am comandat căruciorul.”, spune Laura Cosoi în emisiunea Star Matinal, citată de Spynews.ro.

Chiar dacă se luptă cu probleme de insomnie, Laura Cosoi gestionează cu succes toate sarcinile cotidiene. În plus, beneficiază de un sprijin considerabil din partea familiei ei, care îi este alături în fiecare moment.

„Nu dorm noaptea, dar face parte din proces. E o pregătire firească pentru ceea ce urmează să vină, pentru că atunci când bebelușul are o lună, două, chiar trei, nopțile sunt mai albe. Rita chiar îmi spune că mă ajută, că va dormi cu mine și că atunci când bebelușul o să se trezească o să mă trezească ea. Ea încearcă să mă ajute, sunt fetițe și mi se pare că fetițele au instinctul matern de când se nasc. Sunt deosebite.”, a declarat Laura Cosoi.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Vedeta speră să nască natural

Laura Cosoi a dezvăluit recent că speră să aibă o naștere naturală, similară cu experiența avută în cazul celor trei fiice.

„Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern. De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul”, a spus Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

Citește și:
Kate Middleton, surprinsă în public pentru prima dată de la anunțul privind diagnosticul de cancer

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people