Laura Cosoi, detalii neștiute despre relația cu soțul ei: „Am învățat să ne ascultăm, să ne înțelegem”

Laura Cosoi a vorbit despre relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi, detalii neștiute despre relația cu soțul ei: "Am învățat să ne ascultăm, să ne înțelegem"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit. 

Laura Cosoi și soțul ei au o căsnicie solidă și foarte mulți se întreabă care sunt secretele din spatele relației lor fericite. Actrița și-a obișnuit fanii cu sinceritatea cu care abordează atât momentele frumoase, cât și cele neplăcute din viața ei. Recent, vedeta a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și despre cum s-a schimbat dinamica în cuplul lor de când au devenit părinți pentru a treia oară. 

„Mi se pare mai bună decât după doi. Mi se pare că schimbarea, cu adevărat, este de la unul la doi copii. Apoi, de la doi încolo mi se pare că toate lucrurile merg foarte smooth, adică nu sunt transformări foarte mari. Am învățat să ne ascultăm, să ne înțelegem, să comunicăm. Eu spun că suntem într-un moment bun al relației noastre de cuplu„, a declarat Laura Cosoi pentru Ego.ro

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, de care se bucură zilnic. Cei doi se preocupă de educația fiicelor lor. Actrița și partenerul ei împărtășesc aceleași valori atunci când vine vorba de felul în care le cresc pe fetele lor. 

„Noi suntem foarte uniți și așa ne-am obișnuit, să facem totul împreună, pentru că și părinții noștri așa ne-au crescut. Întotdeauna făceam totul cu sora mea, cu mama, cu tata, da. Din multe puncte de vedere, da. (n.r. secretul constă într-o copilărie asemănătoare a partenerilor). Cumva, nouă ni se potrivește. Creștem copiii așa cum am fost și noi crescuți”, a mai spus Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Cosmin Seleși, declarații neașteptate despre foștii colegi de la Antena 1: „Nu știe să citească prompterul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people