Laura Cosoi, detalii neștiute despre ea și soțul ei: „Ne bucurăm, dar ne și enervăm”

Laura Cosoi a făcut mărturisiri sincere despre relația cu soțul ei.

Laura Cosoi, detalii neștiute despre ea și soțul ei: "Ne bucurăm, dar ne și enervăm"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată. 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aceleași principii după care se ghidează în viață, drept dovadă astăzi formează un cuplu solid. Actrița a recunoscut de mai multe ori faptul că au apărut mai multe provocări în familia lor de când a devenit mamă pentru a treia oară, însă vedeta și soțul ei se așteptau să fie așa. 

„Nu arată viața chiar perfect, dar nouă ne place haosul în care trăim. Ne-am și așteptat, adică n-ai cum să ai o viață liniștită, să stai pe șezlong, cu trei copii după tine. Nu se întâmplă asta. Ne-am asumat și ne bucurăm, dar ne și enervăm”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro

În cazul lor, comunicarea este cea mai importantă și reușesc de fiecare dată să se completeze foarte bine.

„Eu sunt mai calmă, el este mult mai temperamental. Așa, zi de zi, cred că eu iau deciziile. Dar când sunt chestii majore el le ia. Tot timpul (n.red. există o comunicare între ei). Trebuie neapărat să ajungem amândoi la un numitor comun ca să meargă”, a adăugat actrița pentru sursa citată anterior.

Laura Cosoi a vorbit recent despre dorința ei și a soțului ei, Cosmin Curticăpean, de a-și mări familia.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi Într-un interviu pentru Impact.ro.

Laura Cosoi și-a obișnuit fanii cu sinceritatea cu care abordează atât momentele frumoase, cât și cele neplăcute din viața ei. Acum ceva timp, vedeta a vorbit deschis despre căsnicia pe care o are cu partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta și nu s-a ferit să împărtășească detalii din viața ei de familie. Pentru VIVA!, actrița a făcut mărturisiri despre clipele mai puțin plăcute prin care au trecut.

„Cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine. E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici.”

Citește și:
Delia, răspuns tranșant celor care o critică, din nou, pentru că nu își dorește copii: „Uite ce liniște e…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people