Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat”

Laura Cosoi a născut o fetiță, pentru care a ales numele Aida.

Laura Cosoi a devenit recent mamă pentru a patra oară. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara. 

Laura Cosoi a dezvăluit pe rețelele de socializare că a născut, cu această ocazie dând publicității atât prima imagine cu cel de-al patrulea copil al său, cât și oferind detalii despre numele și sexul bebelușului.

Astfel, Laura Cosoi a anunțat că al patrulea copil al său este tot o fetiță, pentru care a ales numele Aida.

„Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a postat și un mesaj fanilor săi de pe rețelele de socializare. Actrița le-a mulțumit persoanelor care i-au transmis gânduri bune după ce a născut.

„Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele. Mă recuperez după naștere și revin”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Laura Cosoi a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, dezvăluind mai multe detalii speciale despre fetița ei nou-născută. Actrița a născut-o natural pe Aida pe data de 28 iulie. 

„Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: „Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfântă de duminică!”
Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.
Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetița noastră și că se numește Aida.
Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă „dar”, „reîntâlnire”, „a ajuta”, „fericire.” Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri… Aida este „copilul dar” și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! 
Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim!
Te iubim, Aida!
Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre! 
Mami, te simt”, a scris Laura Cosoi pe contul personal de Instagram. 

Într-un interviu acordat recent, Laura Cosoi a mărturisit că este deranjată de cei care comentează cu privire la alegerea ei de a avea mai mulți copii.

„Dacă mă mai întreabă cineva: „Gata, te-ai oprit?” Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: „Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!”. A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală”, a declarat actrița pentru CIAO.RO.

Laura Cosoi a povestit că nu s-a gândit niciodată că va avea patru copii.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem. De asta zic că eu am mai zis că „nu” și a fost și zic acum că „nu” și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people