Laura Cosoi a dezvăluit o imagine emoționantă cu fiica ei cea mică, Aida. Ce mesaj a transmis actrița: „Copil bun și senin”

Laura Cosoi a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei cea mică, Aida, la trei luni de la nașterea ei.

Laura Cosoi a devenit în această vară mamă pentru a patra oară, aducând pe lume o fetiță la sfârșitul lunii iulie. Deși viața de mamă a patru copii poate fi solicitantă, actrița și-a reluat rapid activitățile profesionale. În prezent, este implicată în turneul de promovare al filmului „Retreat Vama Veche”.

Laura Cosoi, imagine inedită cu fiica ei cea mică, Aida

Actrița a postat recent o imagine emoționantă cu fiica ei, Aida, marcând trei luni de la nașterea ei. Laura Cosoi a transmis și un mesaj special pentru micuță, urându-i un călduros „La mulți ani”.

„Dulce de Aida 🤍

La mulți ani, copil bun și senin 🎈”, a transmis Laura Cosoi pe pagina sa de Instgaram.

Într-un interviu recent, Laura Cosoi a vorbit deschis despre provocările pe care le întâmpină și despre cea mai mare teamă a ei. Deși programul ei este foarte încărcat, actrița reușește să păstreze o atitudine pozitivă și să se bucure de fiecare moment, chiar dacă echilibrul între viața personală și cea profesională nu este mereu ușor de menținut. Chiar și în fața provocărilor, ea rămâne optimistă și dedicată, făcând față cu succes atât responsabilităților de mamă, cât și celor de actriță.

„Rolul de mamă este cel mai complex. Este rolul în care dau greș de multe ori și îmi pare rău. Nu sunt o mamă perfectă și mă culpabilizez pentru foarte multe lucruri. Nu sunt, poate, suficient de înțelegătoare, de răbdătoare, nu explic când ar trebui, iau altă atitudine. Cumva din afară pare totul perfect, însă am și eu demonii mei cu care mă lupt. Îmi iubesc foarte mult copiii și cred că tocmai din dorința de a fi cu ei continuu, de a fi prezentă în viața lor, mai pot greși sau poți fi mai puțin înțelept pentru evoluția lor. Dar așa au fost și ai noștri”, a declarat Laura Cosoi pentru Spynews.ro.

Cum se descurcă actrița în rolul de mamă a patru copii

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi trăiesc cele mai inedite aventuri în „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, începând cu 18 octombrie. Cele trei actrițe s-au distrat de minune în timpul filmărilor și nu sunt prietene doar în pe micile ecrane, ci și în viața reală.

La nici două săptămâni de când a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, iar acum este în turneul de promovare al peliculei „Retreat Vama Veche”. Recent, actrița a dezvăluit cum face față programului încărcat și cum se descurcă cu creșterea copiilor.

„Am început filmările pentru ‘Vacanță de vedetă’, pe Antena Stars, în fiecare sâmbătă de la ora 15.00. Totodată suntem în plină promovare pentru filmul Retreat Vama Veche, din 18 octombrie în cinematografe. Am spectacole toată toamna. Mă întorc în luna octombrie la teatru. (…) Va trebui să fie cineva cu noi în momentele viitoare pentru că eu m-am întors la muncă și reușim să gestionam, să facem cu rândul, dar nu o să reușim mult timp, pentru că eu trebuie să plec în caravană, trebuie să vină Aida cu mine. Nu știm exact cum vom proceda, avem așa o idee, poate e cineva care să fie cu mine, dar pe o perioadă scurtă de o lună de zile. Nu știu exact cum o să gestionăm, nu ne-am gândit la bonă pe termen lung”, a povestit Laura Cosoi pentru CIAO.ro.

Citește și:
Liviu Teodorescu, mesaj emoționant pentru soția sa, Iulia, de ziua ei de naștere: „Noi nu suntem normali, poate doar drăguți'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people