Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au dezvăluit sexul bebelușului lor. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată: „Te așteptăm”

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, vor deveni în curând părinți pentru prima dată.

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au organizat o petrecere, în cadrul căreia le-au dezvăluit prietenilor sexul bebelușului lor. Fosta gimnastă și partenerul ei sunt entuziasmați că urmează să devină părinți pentru prima dată. 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au organizat un eveniment pe cinste. Fosta gimnastă a publicat pe rețelele de socializare mai multe clipuri și fotografii, în unele dintre acestea putând fi observată și reacția soțului ei când află sexul bebelușului. Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor avea o fetiță pe care o așteaptă cu multă bucurie. 

„Esteeee fetităăăăă.
Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a scris Larisa Iordache pe Instagram. 

Larisa Iordache așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Fosta gimnastă și soțul ei, Cristian Chiriță, sunt încântați de această nouă etapă din viața lor.

„Ne bucurăm foarte tare de această perioadă pentru că este o perioadă extraordinar de frumoasă. Ne dorim să fie sănătos sau sănătoasă în primul rând. Eu mi-aș dori o fetiță, dar cu siguranță, indiferent de ce va fi, o să ne bucurăm și sperăm să avem o viață foarte frumoasă. Noi îndrăgim copiii și atât eu, cât și Cristian ne dorim să avem o viață liniștită. Cristian vrea băiețel ca să fim așa, într-o formulă egală. Indiferent ce este, va fi o bucurie. Nu există cuvinte pentru acest lucru. Suntem binecuvântați de la Dumnezeu și ne bucurăm. Să fie sănătos și să ne bucurăm împreună de viață”, a declarat Larisa Iordache într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță.”

În cadrul unui interviu, Larisa Iordache a dezvăluit cum i-a spus soțului ei că vor deveni părinți. 

„Seara, după ce am aflat rezultatul analizelor, i-am pregătit ceva simbolic și i-am făcut o surpriză micuță. Ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult. Pentru că nouă ne plac lucrurile simple și contează foarte mult asta pentru noi. Și el s-a bucurat foarte mult, a lăcrimat într-adevăr, pentru că este un om deosebit, este un om sensibil. L-a bucurat foarte tare vestea! Nu neapărat că discutam despre acest lucru, doar că am fost foarte deschiși și foarte liberi în a se întâmpla această minune în viața noastră”, a spus Larisa Iordache pentru ciao.ro

Larisa Iordache și soțul ei, Cristian Chiriță, au decis ca o perioadă să țină ascunsă de familie vestea că vor avea un copil, iar fosta gimnastă a explicat care este motivul. 

„Ne-am ne-am dorit liniște pentru a evolua totul cum trebuie, sarcina să fie bine, bebe să se dezvolte și totul să fie în parametri normali. Am ținut o perioadă de timp pentru noi, pentru că e bucuria noastră și mi s-a părut normal să o facem. Am vorbit amândoi despre acest aspect, am zis: hai să o ținem pentru noi pentru câteva săptămâni. Ca să putem să asimilăm toate informațiile și să putem să ne obișnuim cumva cu acest gând. Pentru că este o responsabilitate foarte mare toată această minune care vine. Și după ce ne-am întors din vacanță, în momentul în care am venit în țară ne-am întâlnit cu familia mea, cu familia lui Cristian și le-am spus că vom avea un copil. Au fost foarte bucuroși și se bucură alături de noi, au grijă de mine toți”, a mai spus Larisa Iordache pentru sursa menționată. 

Citește și:
Imagini inedite cu Anca Dinicu și iubitul ei, cu care va avea un copil. Cum a pozat actrița, însărcinată în opt luni: „Să avem amintirea asta…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people