Larisa Iordache s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriță. Imagini inedite de la eveniment

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit civil în fața familiei și prietenilor.

La începutul anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă, alături de care formează un cuplu de ceva timp. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

În weekendul ce tocmai a trecut, Laris Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit civil în fața familiei și prietenilor apropiați. Fosta gimnastă a publicat imagini emoționante din timpul evenimentului, alături de un mesaj.

Larisa Iordache, primele declarații de la cununia civilă

Vremea nefavorabilă nu i-a descurajat să se bucure de o plimbare cu barca, să participe la dansul tradițional al șervetelor și să se distreze alături de cei dragi, cu un meniu rafinat și decorațiuni în alb-verde, conform dorințelor lor.

La sosirea sa la petrecerea specială, Larisa Iordache a acordat un interviu pentru Click!, fiind înconjurată de oameni apropiați, printre care foștii săi antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, alături de fostele sale colege de echipă, gimnaste de renume precum Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor.

„Foarte bine, având în vedere că a venit ploaia peste noi, dar ne bucurăm că am putut să spunem da și să oficializăm cumva relația noastră și ne bucurăm de moment, chiar dacă în continuare plouă, e ok! Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți, împliniți și de acum încolo drumul nostru este unul lin și frumos dar abia așteptăm să ne distrăm aici împreună cu toți invitații noștri”

Da, m-am speriat puțin (ploaia n.red), pentru că pentru mine nu este o problemă, mie îmi place ploaia,  sunt foarte ok cu asta, însă sper ca invitații să se simtă bine și să fie ok, având în vedere că e ceva natural ce se întâmplă. Cred că ar trebui să fim  bucuroși, chiar dacă sunt  cumva niște evenimente pe care nu le-am prevăzut, dar sperăm din suflet să se  liniștească ploaia și să putem să stăm comod, să stăm bine și să fie ok.”, a declarat Larisa Iordache.

La eveniment au participat cele mai importante persoane pentru cei doi proaspăt căsătoriți. Din partea Larisei au venit Mariana Bitang, Octavian Belu, Andreea Răducan, Monica Roșu și alte gimnaste. În același timp, familiile celor doi au fost alături de ei în cea mai frumoasă zi pentru cuplu.

„Au venit doamna Mariana Bitang cu domnul Octavian Belu, Andreea Răducan, Monica Roșu, multe dintre foste gimnaste au mai venit, cu care am păstrat o legătură foarte apropiată, mă bucur foarte tare că azi am primit foarte multe mesaje frumoase, de bucurie, urări,  să fim fericiți, ne-au urat numai de bine și mulți oameni care nu au putut să ne fie azi alături.”

„Părinții lui Cristian sunt alături de noi, împreună cu  fratele lui, tatăl meu, fratele meu alături de cumnata mea,  nepoțelul meu, Tiago, nepoțelul nostru acum,  toți oamenii sunt alături de noi.”, a mai spus fosta gimnastă.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, tot mai aproape de divorț? Decizia radicală luată de cei doi actori

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people