Larisa Iordache, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Veți afla când va veni”

Larisa Iordache a reacționat în urma zvonurilor conform cărora ar fi însărcinată.

Larisa Iordache a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care este îmbrăcată într-un costum de baie, iar fanii au speculat că fosta gimnastă ar fi însărcinată după ce au observat o posibilă burtică de gravidă. Larisa Iordache a decis să reacționeze în urma acestor zvonuri intruzive.

Larisa Iordache a făcut primele declarații după ce au apărut speculații conform cărora ar fi însărcinată. Fosta gimnastă a declarat că nu urmează să devină mamă, însă ea și soțul ei, Cristian Chiriță, își doresc să aibă un copil în viitor. 

„Dacă este, nu este, cu siguranță veți afla poate când noi vom afla și vom fi pregătiți. Noi suntem deschiși spre această minune, cumva, pentru că un copil își binecuvântează relația și cred că suntem deschiși la acest lucru. Veți afla când va veni momentul potrivit”, a spus Larisa Iordache pentru Antena Stars

La începutul anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă, alături de care formează un cuplu de ceva timp. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie pe 1 ianuarie 2024, într-un cadru superb. Cristian Chiriță a planificat totul și a pus la punct detaliile pentru ca momentul să iasă așa cum își dorește. Pe 8 iunie 2024, cei doi s-au căsătorit civil în fața familiei și prietenilor apropiați. Vremea nefavorabilă nu i-a descurajat să se bucure de o plimbare cu barca, să participe la dansul tradițional al șervetelor și să se distreze alături de cei dragi, cu un meniu rafinat și decorațiuni în alb-verde, conform dorințelor lor. La petrecere au participat mai multe nume cunoscute din sportul românesc, precum foștii săi antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu, alături de fostele sale colege de echipă, gimnaste de renume precum Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor.

După ce s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriță, Larisa Iordache a vorbit despre planurile ei de viitor. Fosta gimnastă a făcut mărturisiri despre intenția de a-și întemeia o familie.

„Cât despre viața personală lucrurile decurg extraordinar de bine și, cu siguranță, visul cel mai mare o să vină curând, cred. Îmi doresc foarte mult să-mi întemeiez o familie, să fiu liniștită și lucrurile să decurgă normal și natural în viața mea personală. Cred că asta va fi împlinirea sufletească cea mai de preț”, a spus Larisa Iordache pentru fanatik.ro

Larisa Iordache a mai vorbit despre cât de importantă este pentru ea căsătoria, dar și despre gesturile frumoase pe care le face partenerul ei.

„Căsătoria, pentru mine, este un moment foarte important. Nu pentru că se schimbă numele ci pentru că realizăm cât de mult ne dorim lucrul ăsta, împreună. Mi se pare cel mai frumos cadou, prezența lui alături de mine îmi este de ajuns. În fiecare zi în care este cu mine simt că îmi petrec ziua de naștere. Face câte un lucru drăguț, prin cuvinte, de fiecare dată mă surprinde cu ceva, zilnic. Îmi oferă căldura necesară, iubirea de care am nevoie”, a adăugat Larisa Iordache pentru aceeași sursă.

Citește și:
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns celebră: „Momentele mele de divă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people