Larisa Iordache, mesaj tranșant după cele mai recente zvonuri privind viața ei sentimentală: „Am fost de comun acord, ne-am asumat…”

După mai multe decepții sentimentale, fosta concurentă de la America Express și-a regăsit fericirea și acum are un nou iubit.

Larisa Iordache, mesaj tranșant după cele mai recente zvonuri privind viața ei sentimentală: "Am fost de comun acord, ne-am asumat..."

Larisa Iordache este printre cele mai apreciate și îndrăgite sportive din România, care se poate mândri cu performanțe spectaculoase. În vârstă de 26 de ani, aceasta se poate lăuda cu faptul că este medaliată olimpică, mondială și europeană. Ea este câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, de la Londra, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după Europenele de la Mersin din decembrie 2020.

După renunțarea la cariera de sportivă de performanță, grăbită de o serie de accidentări care și-au lăsat urme adânci, Larisa Iordache a continuat să fie vizibilă în spațiul public și pe rețelele sociale, fiind urmărită de aproape 200.000 de persoane pe Instagram. Totodată, aceasta a apărut recent alături de Diana Bulimar în emisiunea concurs America Express.

După mai multe decepții sentimentale, fosta concurentă de la America Express și-a regăsit fericirea, după cum arată imaginile postate pe social media, și acum are un nou iubit. De altfel, sportiva declara în urmă cu câteva săptămâni că iubește din nou și a vorbit despre ce este pentru ea important într-o relație acum.

În imaginile postate pe contul său de Instagram, pe Instastory, Larisa Iordache apare în compania lui Cristian Chiriță, sportiv care reprezintă România la competițiile internaționale de tenis de masă din 2015.

Cum răspunde Larisa Iordache zvonurilor privind viața ei amoroasă

Cristian Chiriță este fostul iubit al campioanei la tenis de masă Bernadette Szocs și recent au apărut unele zvonuri conform cărora povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță ar fi început când încă acesta mai avea o relație cu fosta lui parteneră.

Larisa Iordache a vorbit despre aceste zvonuri prin intermediul contului ei de Instagram și a transmis un mesaj tranșant, menit a pune capăt zvonurilor.

„Nu a existat niciodată vreun așa zis triunghi amoros. Nimeni nu a luat pe nimeni de la nimeni! (Nu suntem proprietatea nimănui, doar ca fapt divers.) Așa cum am declarat, totul a decurs normal, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vreme, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret am dat curs emoțiilor dintre noi”, a scris Larisa Iordache pe InstaStories.

În ceea ce îl privește pe partenerul ei de cuplu, gimnasta are numai cuvinte de laudă.

„Iubitor, răbdător , inteligent și și și… defecte nu am descoperit momentan, dar cu siguranță când ne vom da seama reciproc de acest aspect o să comunicăm unul cu celălalt.”, a povestit Larisa Iordache pe Instastories.

„Totul a început curat, eram doi oameni care erau singuri și a început o relație super drăguță. Nu voiam să vorbesc despre lucrul acesta pentru că m-a luat prin surprindere întrebarea, dar sigur în momentul în care am postat, am fost de comun acord, ne-am asumat. Nu ne-am pus niciun fel de întrebare că ar putea să se speculeze ceea ce s-a speculat, fără să fiu întrebată. Cred ca a fost un pic deplasat, cred că sunt foarte deschisă să răspund, dar în momentul acela nu am vorbit pentru că am spus că viața privată este viața privată”, a declarat Larisa Iordache la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au logodit. Anunțul făcut de actrița din Stranger Things

Foto: arhiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people