Larisa Iordache, impresionată de gestul făcut de logodnicul ei înainte de nuntă: „A văzut că sunt tristă”

Larisa Iordache a fost luată prin surprindere de către viitorul ei soț, chiar înainte de nuntă.

La începutul anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă, alături de care formează un cuplu de ceva timp. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

Larisa Iordache a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că partnerul ei a cerut-o în căsătorie pe 1 ianuarie 2024, într-un cadru superb. Cristian Chiriță a planificat totul și a pus la punct detaliile pentru ca momentul să iasă așa cum își dorește.

În luna iunie a anului 2021, an în care Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică, ea a trecut printr-un moment extrem de dificil după ce mama ei s-a stins din viață după o luptă cu o boală grea. Fosta gimnastă a mărturisit recent faptul că se simte foarte tristă pentru că mama ei nu îi este alături în această etapă importantă. Văzând-o copleșită de această suferință, logodnicul ei, Cristian Chiriță, a făcut un gest înduioșător care a impresionat-o profund pe Larisa Iordache.

„Mi-aș fi dorit ca mama să fie alături de mine, alături de noi. S-ar fi bucurat foarte tare să fie alături de noi, de mine. Ea niciodată nu m-a obligat să fac copii sau să pună presiuni pe mine. S-ar fi bucurat de două ori mai mult să participe la nuntă. Cristian a văzut că sunt tristă din această cauză, am plâns că nu este mama lângă mine. Cristian mi-a spus că: „Chiar mă gândesc dacă să o pun la masă cu familia sau singură.” Dar cred că și-ar fi dorit să stea la masă cu familia și cu Tiago, bineînțeles. S-ar fi bucurat enorm. Plus că nu ar fi stat deloc jos. I-ar fi luat pe toți pe ring: Ce am venit aici să stăm la masă sau să ne distrăm?! Hai, ridicați-vă să dansăm!' Vrem să ne distrăm pentru că foarte puțin timp avem să ne distrăm”, a declarat Larisa Iordache pentru cancan.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Larisa Iordache a dezvăluit și cum stau ea și partenerul ei cu pregătirile pentru cununia civilă, care va avea loc pe data de 8 iunie. 

„Pe 8 iunie va fi nunta, mă rog, cununia civilă o să aibă loc, din fericire. Am avut o perioadă foarte încărcată, dar o să fie foarte frumos și, cu siguranță, o să ne bucurăm de moment. Suntem în grafic cu toate organizările. Rochia este pe drum, se face, Cristian și-a găsit de îmbrăcat. Aranajamentele sunt la punct, locația o avem, invitații au primit invitație, acum să ne distrăm mai trebuie, asta ne-a mai rămas de făcut. Acest prilej este unul de a ne distra, a mânca, a se servi din toate lucrurile, pentru că asta este plăcerea vieții. O să mă înfrupt din toate”, a mai spus Larisa Iordache pentru aceeași sursă. 

Citește și:
Nicoleta Nucă și partenerul ei, Alex Ursache, s-au despărțit. Artista a făcut primele declarații: „Nu este o decizie impulsivă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people