Larisa Iordache, dezvăluiri inedite despre noua sa relație: „Să ai o conexiune anume”

Larisa Iordache a oferit detalii despre noul bărbat din viața ei.

Larisa Iordache, dezvăluiri inedite despre noua sa relație: „Să ai o conexiune anume”

Larisa Iordache este printre cele mai apreciate și îndrăgite sportive din România, care se poate mândri cu performanțe spectaculoase. În vârstă de 26 de ani, aceasta se poate lăuda cu faptul că este medaliată olimpică, mondială și europeană. Ea este câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, de la Londra, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după Europenele de la Mersin din decembrie 2020. Cariera ei impresionantă este considerată a fi ultima de mare succes din gimnastica românească, care a cunoscut rezultate uimitoare de-a lungul timpului, mai cu seamă în perioada în care lotul de gimnastică a fost antrenat de Octavian Bellu și Mariana Bitang. După renunțarea la cariera de sportivă de performanță, grăbită de o serie de accidentări care și-au lăsat urme adânci, Larisa Iordache a continuat să fie vizibilă în spațiul public și pe rețelele sociale, fiind urmărită de aproape 200.000 de persoane pe Instagram. Totodată, aceasta a apărut alături de Diana Bulimar în emisiunea concurs America Express.

Fosta concurentă de la America Express a dezvăluit detalii inedite despre noul bărbat din viața ei și ce este pentru ea important într-o relație acum.

Gimnasta a oferit detalii despre viața ei amoroasă și a dezvăluit că iubește din nou. Larisa Iordache a povestit mai multe despre bărbatul din viața ei și ce anume caută la partenerul de lângă ea. Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Larisa Iordache a vorbit despre bărbatul din viața ei

Pentru Larisa Iordache, comunicarea într-o relație este cea mai importantă. De asemenea, sportiva susține că își dorește de la partenerul său să fie empatic și înțelegător. Cu toate acestea, gimnasta este conștientă de faptul că nu poate cunoaște un om nici în 20 de ani, însă este deschisă să afle mai multe despre bărbatul din viața ei.

„Da, am discutat (n.r. despre ce își dorește de la o relație). Discutăm zilnic. Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă. Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, Larisa Iordache a declarat că nu se grăbește într-o relație și își ia timpul necesar pentru a cunoaște mai bine persoana de lângă ea și își dorește că totul să fie „Lin, curat și frumos”.

„Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos. Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de care fiecare avem nevoie”, a adăugat fosta concurentă de la America Express.

Citește și:
Cara Delevingne, declarații oneste despre consumul de substanțe interzise: „Este sfâșietor…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people