Larisa Iordache, dezvăluiri inedite despre căsătorie: „Mă văd într-o rochie de mireasă”

Larisa Iordache a vorbit despre relația cu iubitul ei și ideea de căsătorie.

Larisa Iordache, dezvăluiri inedite despre căsătorie: „Mă văd într-o rochie de mireasă”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt împreună de câteva luni, însă până de curând și-au ținut relația departe de ochii publicului. Larisa a vorbit despre relația lor și a spus că își dorește să se căsătorească, dar momentan nu au stabilit nimic în acest sens. Când a fost întrebată dacă are vreo superstiție legată de căsătorie, fosta gimnastă a declarat că nu este o persoană care să acorde importanță acestor lucruri.

Larisa Iordache, detalii despre căsătorie

Fosta concurentă de la America Express trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni cu Cristian Chiriță. Larisa Iordache a ales să își țină la început relația departe de ochii curioșilor, însă de ceva timp au dezvăluit faptul că formează un cuplu. Sportiva a oferit mai multe detalii despre cum se înțelege cu partenerul ei, dar și dacă se vede mireasă într-o bună zi.

Mă văd într-o rochie de mireasă normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară să intru cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a spus Larisa Iordache, la Antena Stars, potrivit Libertatea.ro.

Larisa a dezvăluit că ea și Cristian au o relație bazată pe încredere și că se înțeleg foarte bine. În plus, familiile lor se înțeleg la fel bine, iar faptul că provin din același mediu îi ajută și mai mult. De asemenea, Larisa a declarat că ea și iubitul ei sunt mereu pe aceeași lungime de undă.

„Mi se pare un moment unic și fiecare femeie care își dorește, merită asta. Mă bucur că suntem din același mediu, din aceeași nișă și că ne înțelegem uneori mai mult decât este necesar, pentru că avem momente când nu scoatem niciun cuvânt și pur și simplu ne înțelegem și e interesantă această chimie. Suntem apropiați cu familiile. Suntem foarte bine. Suntem din același film amândoi. A fost natural, a fost el, nu s-a ferit să îmi spună nimic. A început totul ca o prietenie”, a mai spus fosta gimnastă, la Antena Stars.

Larisa Iordache a început de curând o relație cu Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă. Fosta gimnastă s-a îndrăgostit profund de sportiv și speră ca acestă poveste de dragoste să fie una lungă și frumoasă. Cristian este un multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

De asemenea, Cristian Chiriță este fostul iubit al campioanei la tenis de masă Bernadette Szocs și recent au apărut unele zvonuri conform cărora povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță ar fi început când încă acesta mai avea o relație cu fosta lui parteneră. Larisa Iordache a vorbit despre aceste zvonuri prin intermediul contului ei de Instagram și a transmis un mesaj tranșant, menit a pune capăt zvonurilor.

„Nu a existat niciodată vreun așa zis triunghi amoros. Nimeni nu a luat pe nimeni de la nimeni! (Nu suntem proprietatea nimănui, doar ca fapt divers.) Așa cum am declarat, totul a decurs normal, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vreme, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret am dat curs emoțiilor dintre noi”, a scris Larisa Iordache pe InstaStories.

Citește și:
Amber Heard, decizie radicală după procesul de defăimare intentat de fostul său soț, Johnny Depp

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people