Larisa Iordache a dezvăluit când se va căsători civil cu logodnicul ei, Cristian Chiriță: „Începem căsnicia aceasta cu relaxare”

Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, se vor căsători în curând.

La începutul anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Cristian Chiriță, un jucător de tenis de masă, alături de care formează un cuplu de ceva timp. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă la toate categoriile de vârstă, inclusiv la dublu la nivel de juniori, tineret și seniori, fiind și câștigătorul Top 12 Juniori, iar în prezent evoluează la CSM Constanța.

Larisa Iordache a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că partnerul ei a cerut-o în căsătorie pe 1 ianuarie 2024, într-un cadru superb. Cristian Chiriță a planificat totul și a pus la punct detaliile pentru ca momentul să iasă așa cum își dorește.

Larisa Iordache a dezvăluit recent pe ce dată se va căsători civil cu logodnicul ei, Cristian Chiriță. Evenimentul va avea lor în curând, iar fosta gimnastă a explicat și care este semnificația datei pe care au ales-o. 

„Voiam să ne căsătorim pe 1 iunie, dar din cauza faptului că atât eu, cât și Cristian avem competiții, eu cu copiii, el în Franța, nu am putut să alegem ziua de 1 Iunie, pentru că nu am fi fost prezenți. Când ne-am cunoscut eu eram foarte dură așa din toate punctele de vedere, foarte radicală cu viața, iar el foarte serios și am învățat împreună să fim copiii, iar doi copii și-au luat cumva viitorul în mâini, la asta ne-am gândit. Însă având în vedere că avem competiții, am zis să căutăm o altă dată. Am zis să facem cununia civilă pe 8 iunie pentru că este luna iubirii oricum. Când faci cununia se zice ca e bine să fie în lunile iunie, iulie. Am zis iunie, ok, pentru că e luna cea mai tumultuoasă așa, începe vacanța, începe cumva relaxarea și să începem căsnicia aceasta cu relaxare, dar cu iubire infinită. Și atunci am ales cifra 8, pentru că simbolizează infinitul”, a declarat Larisa Iordache pentru cancan.ro

În continuare, Larisa Iordache a povestit faptul că își va păstra numele după ce se va căsători. Fosta gimnastă a precizat că nu avea intenția să renunțe la numele ei, având în vedere că publicul o cunoaște deja astfel. 

„Îmi voi păstra numele pentru că așa este normal și bine. Având în vedere că am trăit 27 de ani cu acest nume și este ca un fel de etichetă, chiar dacă îl am sau chiar dacă nu, toată lumea o să-mi zică Iordache. Am zis că îmi păstrez numele, suntem foarte degajați, ne adaptăm foarte repede la situație, iar el a zis: „Dacă nu te deranjează, pot să iau și eu numele tău și atunci să avem ambele nume amândoi.” Ok, perfect, dacă tu îți dorești asta, e perfect. O să fim Chiriță Iordache”, a completat Larisa Iordache pentru sursa citată.

Larisa Iordache și-a anunțat retragerea la finalul anului 2021, când a decis să pună capăt carierei de gimnastă și să devină antrenoare. În urma accidentărilor repetate și a intervențiilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, ea s-a retras la vârsta de 25 de ani, după ce a adus premii valoroase României, fiind câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, de la Londra, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după Europenele de la Mersin din decembrie 2020.

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people