Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a devenit mamă pentru prima oară. Modul emoționant în care a anunțat vestea

După trei ani de la căsătoria cu milionarul Michael Lewis, Lady Kitty Spencer a devenit mamă.

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a devenit mamă pentru prima oară. Modul emoționant în care a anunțat vestea

Lady Kitty Spencer și soțul său, Michael Lewis, au devenit părinți. Vestea cea mare a fost dată chiar de către nepoata Prințesei Diana, care a publicat pe Instagram mai multe imagini cu bebelușul său. Deși nu a dezvăluit sexul sau numele copilului, Kitty a mărturisit că rolul de mamă îi aduce o bucurie imensă.

„Este bucuria vieții mele să fiu mămica ta, micuțule. Te iubesc necondiționat. La mulți ani de Ziua Mamei pentru cei care sărbătoresc astăzi', a scris Spencer pe Instagram.

Într-una dintre imaginile publicate pe rețeaua de socializare o putem pe vedea Kitty, îmbrăcată într-un costum de baie alb, plimbându-se pe plajă împreună cu copilul său.

Kitty Spencer este verișoară primară cu Prinții William și Harry, ceea ce înseamnă că bebelușul ei este verișor de gradul al doilea cu Prinții George, Louis, Archie și cu Prințesele Charlotte și Lilibet.

Nepoata Prințesei Diana a ținut ascunsă sarcina, aceasta fiind văzută pentru ultima oară în public în luna octombrie a anului trecut, când s-a bucurat de o ieșire cu prietenele sale în Londra.

Kitty Spencer, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 65 de ani. Ceremonia a avut loc într-un castel italian din secolul al XVII-lea, iar organizarea nunții a fost foarte aproape de fastul unei nunți regale, cu toate că verii săi, Prințul William și Prințul Harry, nu au participat la eveniment.

În schimb, la nunta care a avut loc în grădinile de la Villa Aldobrandini de lângă Roma au participat fratele lui Kitty, Louis Spencer, vicontele Althorp, și fratele său vitreg, Samuel Aitken. De asemenea, au participat și Eliza și Amelia Spencer, surorile lui Kitty, dar și prieteni apropiați ai acesteia, precum Emma Weymouth, Marchiză de Bath, dar și Sabrina Elba, soția actorului Idris Elba, și cântăreața Pixie Lott, dar și Maye Musk, supermodelul în vârstă de 72 de ani și mama miliardarului Elon Musk.

Lady Kitty Spencer a dezvăluit la momentul respectiv pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la fabuloasa ceremonie, inclusiv una în care apare alături de soțul ei, milionarul Michael Lewis. „Amore. Per Sempre' (Iubire. Pentru totdeauna – n.red) a fost textul care a însoțit fotografia cu cei doi miri.

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit purtând Dolce & Gabbana, după cum era de așteptat, luând în considerare faptul că aceasta este de mulți ani o ambasadoare a brand-ului italian. Rochia principală purtată de aceasta pentru ceremonie a fost una din dantelă, cu mâneci lungi și umeri bufanți, inspirată de rochia purtată de mama lui Kitty Spencer cu ocazia nunții sale. Rochia a fost creată pe parcursul a șase luni de divizia Alta Moda a brand-ului italian, iar designerii au declarat că au avut parte doar de patru sesiuni de probe.

„Au fost momente frumoase și emoționante”, a declarat Domenico Dolce. „Una dintre inspirații a fost, evident, dragostea ei pentru Italia. Kitty e îndrăgostită de țara noastră frumoasă și de istoria, arta și cultura ei.” De asemenea, Stefano Gabbana a adăugat: „Dar este și o fată foarte atașată de originile sale, de Anglia, iar pentru ea trecutul înseamnă epoca victoriană. Și, ca toți englezii, e pasionată de tot felul de flori.”

Poate de aceea, cu o seară înainte de ziua în care Lady Kitty Spencer s-a căsătorit, aceasta a ales să poarte tot o rochie Dolce & Gabbana, de data aceasta una albastră, cu o capă, brodate cu flori. Ea nu a purtat, însă, la nuntă celebra tiară Spencer pe care atât mama sa, cât și foarte celebra ei mătușă, Lady Diana, au purtat-o la nunțile lor.

Citește și:
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a suferit recent o intervenție chirurgicală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people