Lady Gaga și Michael Polansky s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Lady Gaga și Michael Polansky și-au oficializat relația în ianuarie 2020.

Lady Gaga și Michael Polansky s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Ultima apariție a lui Lady Gaga ne-a făcut pe toți să sperăm că anul acesta o vom vedea pe celebra cântăreață îmbrăcând rochia de mireasă. Artista, în vârstă de 38 de ani, a fost surprinsă în acest weekend în timp ce se plimba prin West Hollywood, California. Deși purta o o ținută stylish, formată dintr-un un palton negru lung, o pereche de pantofi cu toc și o geantă mare de la Bottega Veneta (4.400 de dolari), un alt detaliu a atras atenția tuturor. Lady Gaga purta un inel masiv cu diamante, fapt ce i-a făcut pe fanii artistei să creadă că s-a logodit cu iubitul său, Michael Polansky.

„Nu văd destui oameni care să reacționeze la inelul de logodnă al lui Gaga”, a comentat un fan pe X după ce au apărut fotografiile. „Fato, te-ai logodit??”, a comentat un alt internaut.

Page Six a fost prima publicație care a anunțat încă de la începutului anului 2020 că Gaga și Polansky formează un cuplu. De-a lungul relației lor, cei doi au participat împreună la Super Bowl, la BAFTA și la Critics Choice Awards. Gaga chiar s-a lăudat cu Polansky în interviuri trecute, numindu-l „toată viața ei”. Înainte de idila cu Polansky, Gaga a fost logodită anterior cu starul din „Chicago Fire” Taylor Kinney și cu agentul de talente Christian Carino.

Polansky, absolvent de la Harvard cu studii în matematică și informatică, este directorul executiv al Institutului Parker pentru imunoterapie în tratarea cancerului. Cuplul și-a confirmat relația în 2020, când au fost văzuți sărutându-se la o petrecere de Revelion.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat la momentul respectiv o sursă pentru Page Six.

Anul trecut, publicația Radar Online a anunțat că Lady Gaga si Polansky au pus capăt relației din cauza unui dezacord cu privire la căsătorie și copii.

„S-au despărțit în urmă cu câteva luni. A fost pe cale amiabilă. Sunt încă prieteni”, a declarat o sursă în martie 2023.

Cu toate acestea, în luna octombrie, cei doi au fost văzuți din nou împreună. Aceștia s-au distrat în Las Vegas, participând la concertele susținute de Katy Perry și de formația U2.

În urmă cu câțiva ani, mai multe surse apropiate celor doi au declarat că Lady Gaga este „înnebunită” după Polansky.

„Michael este foarte dulce și o susține”, a declarat sursa People. „Este și el foarte muncitor, așa că îi apreciază concentrarea. Formează o echipă grozavă”.

„Când sunt împreună”, a mai spus sursa, „este evident că Gaga este înnebunită după el. Chicotește mereu și îl atinge. Sunt foarte afectuoși unul cu celălalt și au cea mai bună chimie”.

Michael și Lady Gaga nu s-au expus prea des în public, dar profilul de Instagram al vedetei confirmă, din când în când, că relația celor doi continuă și chiar are șanse să dureze. De exemplu, aceasta a postat în urmă cu câțiva ani, cu ocazia zilei sale de naștere, o fotografie cu un coș imens de flori pe care l-a primit de la Michael Polansky.

„Când iubitul tău îți trimite toate florile din Roma de ziua ta. Te iubesc, iubitule. Abia aștept să fiu acasă cu tine și cu câinii noștri, doar de asta am nevoie.”, a scris artista, care la momentul respectiv se afla în Italia, pentru filmările producției House of Gucci, regizată de Ridley Scott, în care joacă alături de Adam Driver.

Citește și:
Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

Foto: profimedia, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people